Logo da.designideashome.com

Sou Fujimoto Designer Nybygning Til Miami Design District

Indholdsfortegnelse:

Sou Fujimoto Designer Nybygning Til Miami Design District
Sou Fujimoto Designer Nybygning Til Miami Design District

Video: Sou Fujimoto Designer Nybygning Til Miami Design District

Video: Sou Fujimoto Designer Nybygning Til Miami Design District
Video: [Japanese Collection] Episode 5: House N by Sou Fujimoto - 2008 2023, December
Anonim

Sou Fujimoto designer nybygning til Miami Design District

Nyheder: Den japanske arkitekt Sou Fujimoto har afsløret sit design til en detailbygning med blandet brug som en del af det udviklende Miami Design District.

Fujimotos forslag har en facade dækket med glasfinner, der henviser til den tropiske regn, der falder i byen om sommeren.

Arkader på to niveauer vil blive indhyllet af den glaserede struktur, der forbinder storefronterne med en gågade i den sydlige del af Miami Design District.

"Vi mener, at forslaget vil skabe et emblematisk miljø for området omkring Palm Court. Den daglige oplevelse af vores harmoniserede facadekorridor vil berige byoplevelsen, " sagde Sou Fujimoto.

Bygningen er allerede under opførelse og er planlagt til færdiggørelse i 2014.

Visuelt af Speirs + Major, der er ansvarlig for projektets lysdesign

Sou Fujimoto designet årets Serpentine Gallery Pavilion og provokerede en debat om gyldigheden af ubetalte praktikpladser ved at fortælle Dezeen, at de blev set på som en "dejlig mulighed" i Japan.

Også i Miami har Zaha Hadid designet en 60-etagers boligskyskraber med en konkret "exoskelet" -struktur, Herzog & de Meuron har oprettet et tårn med en parallelogramformet plan, og OMA har fået tildelt Kommissionen at renovere Miami Beach Convention Center.

Se mere Sou Fujimoto »

Se mere Miami »

Her er nogle flere oplysninger fra Miami Design District:

Miami Design District afslører planer for bygning af Sou Fujimoto

Miami Design District er stolt af at annoncerer bestillingen for en ny detailbygning med blandet brug beliggende i kvarterets Palm Court. Den seneste udviklings bygningsfacade er designet af den prisvindende japanske arkitekt Sou Fujimoto. Projektet, en af hjørnestenene i det fodgængercentriske område, er planlagt afsluttet i 2014.

Inspireret af den flydende bevægelse af vandfald og Miamis stormfulde regnkvinder, vil bygningens to-etagers struktur have en langstrakt række glasfinner, der strækker sig fra taget ned til den åbne gårdhave, hvilket skaber et dynamisk visuelt skue og henviser til den fremherskende akvatiske natur i byen. Bygningens facade spænder over ca. 17.000 kvadratmeter og omfatter arkader på første og anden sal og skaber en unik fodgængeroplevelse under det strukturelle vandfald. Detailhandlen inden for dette projekt er en del af Palm Court - distriktets sydlige gågadepromenade. Tilføjelsen af Fujimotos bygning udvider Miami Design District's dedikation til at skabe livlige offentlige rum, hvor kunst, handel og samfund harmonisk sameksistere.

Vi opfordrede Fujimoto, en af de mest spændende arkitekter, der arbejder i dag, til at designe bygningen og bidrage med sin vision til Palm Courts overordnede æstetik. Vi er fast engagerede i en markant arkitektur og design som en måde at realisere vores vision om at forbedre og i sidste ende transformerer kvarteret. Oprettelse af engagerende blandede detail- og offentlige rum er integreret i et blomstrende samfund. Fujimotos bygning vil bidrage godt til enheden af design, mode, kunst og arkitektur i Design District,”sagde Craig Robins, præsident for Dacra.

En af nutidens mest fremadstormende internationale arkitekter, Sou Fujimoto er kendt for sarte, lette strukturer og gennemtrængelige indhegninger. Inspireret af organiske økosystemer, såsom skove, reder og huler, udviser Fujimotos signaturskabelser et levende samspil mellem natur og arkitektur, der blander det indre og det ydre. Blandt Fujimotos projekter i Japan er det endelige træhus, T-huset og huset N - hvor et næsten gennemsigtigt volumen er indlejret inde i et andet - Musashino Art Museum og biblioteket på Musashino Art University. I 2013 blev Fujimoto valgt til at designe pavillon Serpentine Gallery i London, et af verdens mest ambitiøse arkitekturopgaver.

Anbefalet: