Logo da.designideashome.com

Vi Deler Huset Med Studiet - Carl Turner På Slip House

Indholdsfortegnelse:

Vi Deler Huset Med Studiet - Carl Turner På Slip House
Vi Deler Huset Med Studiet - Carl Turner På Slip House
Anonim

"Vi deler huset med studiet" - Carl Turner på Slip House

I denne film af filmstudiet Stephenson / Bishop beskriver arkitekt Carl Turner vigtigheden af fleksibilitet i London-huset, han designede for sig selv og sin partner, som i går aftes blev tildelt RIBA Manser-medaljen 2013 for det bedste nye hus i England.

Slip House ligger i Brixton, syd London, og er en bopæl i tre etager med vægge fremstillet af planker af gennemskinneligt glas og forskudtede øverste etager, der udkrages mod gaden.

Huset har en rummelig stueetage, der i øjeblikket bruges af Carl Turner som et studie til hans arkitektoniske praksis.

"Huset er virkelig fleksibelt, " forklarer han. "Vi har denne fantastiske plads i stueetagen, som vi i øjeblikket bruger som vores kontor- og studieplads, men tanken er, at hvis vi flytter ud derfra, kan vi bruge hele pladsen som et hus igen."

Første sal rummer en åben planløsning og spiseplads, men Turner siger, at dette rum let kunne omdannes til soveværelser, hvis stueetagen blev omdannet til en stue.

”Det er en slags rammestruktur, og det giver os disse åbne gulvpladser, som betyder, at vi så kan have virkelig fleksible anvendelser,” tilføjer han.

Slip House blev tildelt RIBA Manser-medaljen 2013 i går aftes ved en ceremoni, der også så en tilføjelse til et slot fra det 12. århundrede i Warwickshire vinde Stirling-prisen. Det blev rost for bæredygtige funktioner, der inkluderer tagpaneler, et regnvandshøstsystem, en jordvarmepumpe og et vilde blomster tag.

"Slip House viser et beundringsværdigt engagement i oprettelsen af et eksemplarisk lavenergihus med en række bæredygtige forbedringer, der er integreret effektivt i bygningens design, " sagde dommerne. "På ingen måde gør projektets bæredygtige ambitioner ud eller dominerer den raffinerede kvalitet af de rum, der oprettes."

Anbefalet: