Logo da.designideashome.com

Jeg Prøvede At Skabe Noget, Der Smelter Ind I Det Grønne Sou Fujimoto

Indholdsfortegnelse:

Jeg Prøvede At Skabe Noget, Der Smelter Ind I Det Grønne Sou Fujimoto
Jeg Prøvede At Skabe Noget, Der Smelter Ind I Det Grønne Sou Fujimoto

Video: Jeg Prøvede At Skabe Noget, Der Smelter Ind I Det Grønne Sou Fujimoto

Video: Jeg Prøvede At Skabe Noget, Der Smelter Ind I Det Grønne Sou Fujimoto
Video: Sou Fujimoto- Bus Stop Krumpach case study 2023, December
Anonim

"Jeg prøvede at skabe noget, der smelter ind i det grønne" - Sou Fujimoto

I denne film af filmstudiet Stephenson / Bishop forklarer den japanske arkitekt Sou Fujimoto, hvordan han forsøgte at kombinere natur og arkitektur, da han designede dette års Serpentine Gallery Pavilion, som er åben i tre uger mere i Londons Kensington Gardens. Opdatering: dette interview vises i Dezeen Book of Interviews, der nu er til salg for £ 12.

Sou Fujimotos sky-lignende pavillon er bygget på græsplænen uden for Serpentine-galleriet og omfatter et gitter af hvide poler, der stiger opad for at danne lagdelte terrasser med cirkler af gennemsigtigt polycarbonat indsat for at beskytte mod regn og reflektere sollys.

”Fra starten troede jeg ikke, at” jeg kunne godt lide at lave en sky”,” siger Fujimoto og forklarede, hvordan han forsøgte at designe en struktur, der ville passe ind i omgivelserne. "Jeg var imponeret over de smukke omgivelser i Kensington Garden, den smukke grønne, så jeg prøvede at skabe noget, der smeltede ind i det grønne."

"Naturligvis burde strukturen være kunstig, så jeg prøvede at skabe noget mellem arkitektur og natur; den slags koncept har været en stor interesse i min karriere, så det er virkelig naturligt at skubbe fremad med det koncept for fremtiden, " tilføjer han.

Fujimoto taler også om, hvordan han ville kombinere det indre og det ydre rum inden for strukturen. "Gennemsigtigheden er meget vigtig for mig, fordi du kan føle naturen, vejret og de forskellige klimaer, også inde i pavillonen, " siger han.

Anbefalet: