Logo da.designideashome.com

House Of 33 Years Af Megumi Matsubara

Indholdsfortegnelse:

House Of 33 Years Af Megumi Matsubara
House Of 33 Years Af Megumi Matsubara

Video: House Of 33 Years Af Megumi Matsubara

Video: House Of 33 Years Af Megumi Matsubara
Video: Gojo Satoru🤍 2023, November
Anonim

House of 33 Years af Megumi Matsubara og Hiroi Ariyama

Tre separate sektioner bygget i forskellige byer udgør dette stålrammede hus i Nara, Japan, af Tokyo arkitekter Megumi Matsubara og Hiroi Ariyama (+ slideshow).

Megumi Matsubara arbejdede sammen med Hiroi Ariyama fra Assistant Studio for at designe House of 33 Years, som er lavet af en blanding af eksponerede råmaterialer, herunder stål, træ, beton, stålkabler, klar bølgeplast og glasplader.

Huset, der ligger ved siden af et gammelt buddhistisk tempel, blev designet til et ældre par, der besluttede at flytte hus efter 33 år sammen i deres oprindelige hjem.

Hver del af huset blev samtidig bygget på tre separate steder - byerne Nara, Sendai og Aomori - før de blev transporteret til stedet og samlet som en enhed, som arkitekterne mente ville skabe en arkitektur, der "bevæger sig".

Tagskallen blev bygget i Nara, mens de vigtigste værelser blev bygget i Aomori af lokalt træ. I mellemtiden blev en del af første sal bygget på Sendai School of Design og huse en gård i skolens gårdsplads, før den blev overført til Nara.

Arkitekt Megumi Matsubara sagde, at husets placering har en særlig betydning for parret. "Manden er oprindeligt fra Nara og havde en tilknytning og melankolsk nostalgi med templet, efter at have tilbragt en betydelig mængde af sin barndom der, " sagde Matsubara.

Et lagdelt arrangement af glasruder og trækonstruktioner gennem det indre skaber forskellige visuelle perspektiver afhængigt af hvor du står inde i bygningen.

"Ved at indramme synspunkter på forskellige områder produceres billeder kontinuerligt af indbyggernes bevægelse, " sagde Matsubara. "Hvert billede får sit eget mulige rum og overlapper det derefter som flere tilføjelser til hjemmet for at opdatere familiens minder."

Der er adgang til ståltrapper og en trestige, der er hævet i forskellige højder, og badeværelset på første sal er udkraget og tilbyder beboerne en udsigt over templets bambuskov, mens de bader.

Anbefalet: