Logo da.designideashome.com

Prisbillig Boligudvikler Overstiger £ 1,9 M. Crowdfunded Investering

Indholdsfortegnelse:

Prisbillig Boligudvikler Overstiger £ 1,9 M. Crowdfunded Investering
Prisbillig Boligudvikler Overstiger £ 1,9 M. Crowdfunded Investering

Video: Prisbillig Boligudvikler Overstiger £ 1,9 M. Crowdfunded Investering

Video: Prisbillig Boligudvikler Overstiger £ 1,9 M. Crowdfunded Investering
Video: How to Make Money with Real Estate Crowdfunding 2023, November
Anonim

Design-ledet boligudvikler bryder verdensrekorden for crowdfunding for aktier

Nyheder: Den britiske tv-præsent Kevin McCloud's designledede boligudviklingsfirma har brudt verdensrekorden for equity crowdfunding ved at sikre investeringer på over 1, 9 mio. £ fra offentligheden via online platformen Crowdcube.

Hab Housing Limited (HAB), der blev grundlagt af programlederen for tv-serien Grand Designs for at bygge veludformede, overkommelige og bæredygtige boliger, lukkede i går aftes sin crowdfunding-investeringskamp efter at have slået den forrige rekord på 1, 5 millioner pund med panter på £ 1.904.540.

Det er det største beløb, der samles med en online crowdfunding-platform, hvor folk finansierer en virksomhed til gengæld for en andel i virksomheden. Dette adskiller sig fra mere kendte former for crowdfunding som Kickstarter, hvor et samfund af mennesker donerer penge online for at støtte individuelle projekter til gengæld for præmier eller produkter.

Hab Housing overstiger £ 1, 9 m. Investeringer i folkemængder

Næsten 650 personer investerede beløb, der spænder fra £ 100 til £ 150.000 hver og ejer nu en samlet andel på 25, 39 procent af egenkapitalen i virksomheden. Pengene vil blive brugt til at finansiere udvidelsen af virksomheden på det specialbyggede boligmarked. HAB håber at kunne tilbyde investorer et udbytte på fem pct. Ved udgangen af 2016, men investorerne har også fået tilbudt præferencer for et HAB-specialbygget hjem, invitationer til projektbesøg og arrangementer med McCloud.

HAB's investering blev rejst i løbet af 13 uger via crowdfunding equity-webstedet Crowdcube, der selv indsamlede 1, 5 millioner pund i maj for at finansiere deres egen virksomhed.

Hab Housing overstiger £ 1, 9 m. Investeringer i folkemængder

Hab, der står for Happiness Architecture Beauty, blev grundlagt i 2007 med det formål at bygge veludformede, overkommelige og miljøvenlige boliger.

Anbefalet: