Logo da.designideashome.com

Bunke Af Sand Fra Formlessfinder Til Design Miami Pavillon

Indholdsfortegnelse:

Bunke Af Sand Fra Formlessfinder Til Design Miami Pavillon
Bunke Af Sand Fra Formlessfinder Til Design Miami Pavillon

Video: Bunke Af Sand Fra Formlessfinder Til Design Miami Pavillon

Video: Bunke Af Sand Fra Formlessfinder Til Design Miami Pavillon
Video: Max Lamb crafts 60 handmade chairs in three days 2023, November
Anonim

Design Miami-pavillonen, så den indeholder en bunke med sand

Design Miami 2013: indgangspaviljongen til Design Miami-samlermessen i december vil omfatte en haug med sand med et aluminiumstak ovenpå.

Designet af New York-studiet Formlessfinder, er den midlertidige pavillon udformet som et rum, der vil tilskynde til interaktion og leg fra nogle af de 50.000 besøgende på den årlige Design Miami-messe, der finder sted i Miami Beach.

”Vi håber på at skabe noget, som folk gerne vil deltage i,” sagde arkitekt Garrett Ricciardi, der medstifter studiet med medarkitekt Julian Rose. Parret forventer, at besøgende sidder på sandet og tilpasser sin form.

De sagde, at konceptet blev udviklet som svar på to af byens egenskaber - dets overflod af sand, under bygninger såvel som på strande, og tendensen for udkragede tag.

"Formlessfinders paviljong tager sandet, der er andetsteds så problematisk og bruger det til fordel, " sagde messearrangørerne. "Sandet, som er så destabiliserende for arkitektoniske projekter andre steder i Miami, bliver her det stabiliserende element i strukturen."

En støttevæg dissekerer pavillonen og adskiller den sandede bakke fra et opholdsområde møbleret med formalet aluminiumsbænke.

Siteplan - klik for større billede

Sandet trækker også kølig luft ind i rummet, så det giver et behageligt og skyggefuldt miljø for gæsterne.

Design Miami har bestilt en ny indgangspaviljong hvert år siden 2008. Sidste års struktur var en klynge af oppustelige pølser, mens David Adjaye i 2011 skabte en trestruktur med en hul mave.

Sektion - klik for større billede

Andre interessante projekter, der bruger sand, inkluderer et koncept til køleenheder og en række overkommelige huse i Cape Town.

Se mere design med sand »

Her er nogle flere oplysninger fra Design Miami:

New York-baseret arkitektonisk praksis Formlessfinder til at designe en pavillon for Design Miami's Design Commission 2013

Hver december design Miami / bestiller arkitekter i den tidlige karriere til at opbygge et designet miljø til messens indgang som en del af sit halvårlige Design Commissions-program.

Formlessfinder's Tent Pile-pavillon med skygge, siddepladser, kølig luft og et rum at spille for byens publikum, udnytter flere, ofte uventede, egenskaber ved sand og aluminium. Paviljongen fremstår som et dramatisk aluminiumstak på mirakuløst vis afbalanceret på toppen af en stor pyramide af løs sand. Malede bænke af aluminium giver hvileplads i skyggen, hvor de besøgende vil blive udluftet af den kølige luft, der naturligt genereres af strukturen.

Formlessfinder beskriver sig selv som en 'formløs' arkitektonisk praksis - et studie, hvor et udvidet udvalg af ideer, materielle overvejelser, konstruktionsteknikker og brugerinteraktioner alle prioriterer formen for den endelige bygning. "Form er ofte standardlinsen til at tænke på arkitektur. Selv når folk tror, at de taler om noget andet, som funktion eller struktur, er der ofte en form for formel idé under diskussionen. Vi prøver at skifte væk fra form, så at vi kan udforske andre kvaliteter af arkitektur, såsom nye måder at opleve plads på eller innovative måder at bruge materialer på,”forklarer Julian Rose, der medstiftede praksis i 2010 sammen med Garrett Ricciardi. Parret refererer til deres praksis som en "finder", fordi det har en mangefacetteret output, der inkluderer forskningsprojekter og en kommende bog. Men selvom det teoretiske aspekt er vigtigt for dets arbejde, har Formlessfinder stadig skabelsen af fysiske strukturer i hjertet.

Formlessfinder nærmer sig nye projekter med interesse for geografiens specifikationer og brugen af tilgængelige og passende materialer, og forpligter sig til at bruge dem på en måde, der muliggør genbrug. I forskningen på ideer til Tent Pile på Design Miami / 2013 fokuserede Rose og Ricciardi i sidste ende på to fænomener, der var meget specielle for Miami. Den første var sandens allestedsnærværende i regionen; de gyldne korn, der er synlige på strandene, ligger også under fundamentet i enhver bygning i byen og ud over det. Enhver form for konstruktion i Miami skal tage hensyn til det løse og skiftende lag, som den endelige struktur i sidste ende vil flyde på. Den anden var byens arkitektoniske sprog; en slags tropisk efterkrigsmodernisme, der er kendetegnet ved hybride indendørs / udendørs rum, hvor det udkragede tag virket særlig emblematisk. For at designe taget og efterfølgende siddepladser, arkitekterne indhentede støtte fra materialekraftcenter Alcoa og tredje generation af aluminiumsfremstilling Neal Feay, som begge var en integreret del i at give liv til den ambitiøse fagstoldesign af taget, udført i rå aluminium.

Anbefalet: