Logo da.designideashome.com

AHMM Til At Designe London Metropolitan Police Hovedkvarter

Indholdsfortegnelse:

AHMM Til At Designe London Metropolitan Police Hovedkvarter
AHMM Til At Designe London Metropolitan Police Hovedkvarter

Video: AHMM Til At Designe London Metropolitan Police Hovedkvarter

Video: AHMM Til At Designe London Metropolitan Police Hovedkvarter
Video: AHMM | Build: London ’19 для архитектуры | Unreal Engine 2023, December
Anonim

AHMM til at designe London politihovedkvarter

Nyheder: Londonfirmaet Allford Hall Monaghan Morris har vundet en konkurrence om at designe det nye Scotland Yard-hovedkvarter til London Metropolitan Police.

Allford Hall Monaghan Morris (AHMM), der i øjeblikket også arbejder på Googles nye London-hovedkvarter, vil renovere bygningen ved flodbredden Curtis Green i Whitehall - en tidligere politistation - til at erstatte den eksisterende New Scotland Yard-bygning i Westminster.

Arkitekterne foreslår "et politihovedkvarter, der vil være mere åbent og tilgængeligt, og som vil hjælpe Met-forbindelsen med offentligheden igen." Det vil indeholde en ny offentlig indgangspavillon, udvidelser til den eksisterende bygning og en række offentlige rum, designet i samarbejde med specialarkitekter Haverstock.

Det velkendte roterende tegn bevares og flyttes, ligesom den evige flamme og æresrulle.

Det gamle roterende skilt bevares og flyttes til den nye bygning

Paul Monaghan, direktør hos AHMM, sagde: "Dette er et meget vigtigt projekt for AHMM med mulighed for at arbejde med et af de mest betydningsfulde og længst etablerede retshåndhævelsesorganer i verden. Vi ser frem til at samarbejde med Metropolitan Police Service at udvikle en bygning, der understøtter dem i deres skiftende rolle i byen."

Politiet vil flytte ind i den nye bygning i 2015, mens den gamle bygning vil blive solgt for at skaffe midler, der geninvesteres i frontliniepolitiet.

AHMM afskaffede fire andre shortlistedraksis, herunder Foster + Partners and Allies og Morrison for at vinde konkurrencen, der blev arrangeret af Royal Institute of British Architects (RIBA).

"Gennem den omhyggelige udvidelse af det offentlige område på tværs af stedet og hensyntagen til dets naboer i masse- og materialitetsmæssige vilkår, vil disse forslag tjene til at styrke denne samhørighed, " sagde RIBA-konkurrencerådgiver Bill Taylor.

Anbefalet: