Logo da.designideashome.com

Gehry Og Foster Går Sammen Om Ombygningen Af Battersea Power Station

Indholdsfortegnelse:

Gehry Og Foster Går Sammen Om Ombygningen Af Battersea Power Station
Gehry Og Foster Går Sammen Om Ombygningen Af Battersea Power Station

Video: Gehry Og Foster Går Sammen Om Ombygningen Af Battersea Power Station

Video: Gehry Og Foster Går Sammen Om Ombygningen Af Battersea Power Station
Video: Prospect Place by Gehry Partners 2023, November
Anonim

Gehry og Foster går sammen om ombygningen af Battersea Power Station

Nyheder: Frank Gehry og Norman Foster er blevet udnævnt til at designe en række bygninger som en del af ombygningen på 8 milliarder pund af Battersea Power Station i London.

Los Angeles-firmaet Gehry Partners vil samarbejde med London-kontoret Foster + Partners for at gennemføre fase tre af den Rafael Viñoly-designede masterplan, tilføje en shoppinggade til at forbinde det gamle viktorianske kraftværk med en ny London Underground Station og bygge boligkvarterer på enten side.

De to firmaer vil co-designe retailstrækningen, kendt som The High Street, som vil omfatte butikker, restauranter, et bibliotek, et hotel og et fritidscenter. Foster + Partners tilføjer boligbygninger mod øst, mens Gehry vil arbejde på boligområdet mod vest - arkitektens første store projekt i Storbritannien.

"Vores mål er at hjælpe med at skabe et kvarter og et sted for mennesker at bo, der respekterer det ikoniske Battersea Power Station, mens det forbindes til det bredere stof i byen, " sagde Gehry. "Vi håber at skabe et design, der er unikt London, der respekterer og fejrer byens historiske sprog."

I en tale med Financial Times beskrev han sin ambition om at tilføje en skulpturel form i midten af sit design. "Udviklerne sagde, at [potentielle] lejere elskede udsigten til kraftværket, så jeg sagde, hvorfor lægger vi ikke et mere skulpturelt objekt, vi kalder det en 'blomst' i midten som en sekundær skulptur for Battersea - det giver noget for enhver smag,”fortalte han papiret.

Anbefalet: