Logo da.designideashome.com

Sådan Ansat Steve Jobs Norman Foster: Hej Norman. Jeg Har Brug For Hjælp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ansat Steve Jobs Norman Foster: Hej Norman. Jeg Har Brug For Hjælp
Sådan Ansat Steve Jobs Norman Foster: Hej Norman. Jeg Har Brug For Hjælp

Video: Sådan Ansat Steve Jobs Norman Foster: Hej Norman. Jeg Har Brug For Hjælp

Video: Sådan Ansat Steve Jobs Norman Foster: Hej Norman. Jeg Har Brug For Hjælp
Video: Steve Jobs (Стив Джобс). Последние слова. 2023, December
Anonim

Hvordan Steve Jobs ansat Norman Foster: "Hej Norman. Jeg har brug for hjælp"

Nyheder: Arkitekt Norman Foster har afsløret, hvor sent Apple CEO Steve Jobs kaldte ham "ud af det blå" i 2009 for at invitere ham til at designe Apple Campus 2 med ordene "Hej Norman, jeg har brug for hjælp."

"For mig startede dette projekt i sommeren 2009, " siger Foster i en film, der blev offentliggjort denne uge af Cupertino byråd. "Fra det blå et telefonopkald. Det er Steve: 'Hej Norman, jeg har brug for hjælp.' Jeg var derude tre uger senere."

Filmen dokumenterer et planlægningsmøde, der blev afholdt i byen den 1. oktober, hvor repræsentanter for Apple, Foster + Partners og andre præsenterede detaljer om projektet på 5 milliarder dollars for at skabe et nyt hjem til Apple i Cupertino. Bygningen fik planlægningstilladelse i sidste uge.

Foster siger i filmen: "En af de mest mindeværdige ting og måske vigtigt for projektet var Steve, der sagde: 'Tænk ikke på mig som din klient. Tænk på mig som et af dit team'."

Arkitekten tilføjer: "Det første reference jeg tror for Steve var campus i Stanford, hans hjemmeareal. Og også det landskab, han voksede op med; Amerika's frugtskål."

Andre steder i filmen giver medlemmer af projektgruppen detaljer om den ringformede, 280 millioner kvadratmeter store bygning, som vil have et af de største solcellearrays i verden og har en parkeringshus til elbiler med over 100 opladninger stationer.

"Vi har en bygning, der skubber social opførsel i den måde, folk arbejder på, " tilføjer Stefan Behling, arkitekt hos Foster + Partners, mens Dan Whisenhunt, Apples seniordirektør for ejendom og faciliteter, siger, at bygningen vil være en af de mest miljømæssigt bæredygtige projekter i denne skala i verden, hvilket skaber et nyt hjem for 13.000 ansatte."

Whisenhunt tilføjer, at Apple "gerne vil holde ingeniør- og kreative grupper sammen på vores nye site, " med henvisning til virksomhedens nylige træk for at integrere de tidligere separate design- og teknologiafdelinger.

"Når Apple Campus 2 er færdig, vil 80% af stedet være grønt" siger Lisa Jackson, Apples vicepræsident for miljøinitiativer. "Vi maksimerer de naturlige aktiver i området. Dette område har et fantastisk klima, så 75% af året behøver vi ikke aircondition eller opvarmning, vi får naturlig ventilation."

Anbefalet: