Logo da.designideashome.com

Film Om Den Australske Have Af Taylor Cullity Lethlean

Indholdsfortegnelse:

Film Om Den Australske Have Af Taylor Cullity Lethlean
Film Om Den Australske Have Af Taylor Cullity Lethlean

Video: Film Om Den Australske Have Af Taylor Cullity Lethlean

Video: Film Om Den Australske Have Af Taylor Cullity Lethlean
Video: Billed serie af planter 2016 2023, November
Anonim

Dette var den første botaniske have rent for australske indfødte planter

Film: I vores andet eksklusive interview fra dette års verdensarkitekturfestival diskuterer Scott Adams fra Taylor Cullity Lethlean designet af The Australian Garden, som vandt prisen for bedste landskabsprojekt.

Scott Adams fra Taylor Cullity Lethlean

Den australske have af landskabsstudiet Taylor Cullity Lethlean og planteekspert Paul Thompson er et 25 hektar stort område i Royal Botanic Gardens i Cranbourne, Australien, dedikeret til landets oprindelige planteliv.

"Dette var den første botaniske have i Australien, hvis ikke verden, det er kun for australske indfødte, " siger Adams.

"Der har været en stærk buskhavebevægelse [i Australien], der startede i 1970'erne og 1980'erne. Men dette bringer det til et andet niveau. Det handler ikke kun om at bruge indfødte planter, men virkelig fejre egenskaber og egenskaber ved dem."

Strukturen i haven er baseret på strømmen af vand, adams fortsætter med at forklare.

”Australien er en ø omgivet af vand med ørken indeni,” siger han. "Vi ville fortælle rejsen om vandet, der bevæger sig fra ørkenen til kysten, så den botaniske have er indrettet til at danne en fortælling om det australske landskab."

Der er begrænset skiltning i haven, en beslutning, Adams siger, var designet til at øge besøgende 's følelse af opdagelse.

Anbefalet: