Logo da.designideashome.com

Adrian Smith + Gordon Gill Architecture Designer Astana Expo

Indholdsfortegnelse:

Adrian Smith + Gordon Gill Architecture Designer Astana Expo
Adrian Smith + Gordon Gill Architecture Designer Astana Expo

Video: Adrian Smith + Gordon Gill Architecture Designer Astana Expo

Video: Adrian Smith + Gordon Gill Architecture Designer Astana Expo
Video: Adrian Smith + Gordon Architecture 2023, December
Anonim

Adrian Smith + Gordon Gill Architecture designer Astana Expo 2017

Nyheder: Chicago-firmaet Adrian Smith + Gordon Gill Architecture har set væk fra konkurrencen fra Zaha Hadid, UNStudio, Snøhetta og mere for at lande designkommissionen for World Expo 2017-udstillingen i Astana, Kasakhstan.

Smith og Gill, der i øjeblikket også arbejder med konstruktion af verdens højeste skyskraber, vil masterplanlægge en 173 hektar stor grund i Kasakhstans hovedstad. Det vil indeholde et udstillingscenter på 25 hektar, der er vært for verdensmessen sammen med boliger, skoler, sundhedsfaciliteter, indkøbscentre og parker.

En sfærisk Kazakhstan-paviljong vil danne centrum af udstillingen, omgivet af internationale, tema- og virksomhedspavillioner. Når udstillingen er forbi, kan alt inde i de nye bygninger enten demonteres eller tilpasses til nye funktioner, hvilket betyder, at der ikke kræves nedrivning.

Jeremy Rifkin, formand for det tekniske udvalg for konkurrencen, sagde, at vinderordningen er "den mest praktiske med hensyn til både bæredygtig udvikling og arkitektonisk og kunstnerisk design".

Med titlen Future Energy vil Astana Expo 2017 være centreret omkring fremme af bæredygtige energikilder og teknologier, så al den energi, der besøges af besøgende på udstillingen, vil blive genereret fra vedvarende energikilder, herunder solpaneler og vindmøller.

Anbefalet: