Logo da.designideashome.com

Løbende Struktur Fra NEXT Architects Vinder Kinesisk Brokonkurrence

Indholdsfortegnelse:

Løbende Struktur Fra NEXT Architects Vinder Kinesisk Brokonkurrence
Løbende Struktur Fra NEXT Architects Vinder Kinesisk Brokonkurrence

Video: Løbende Struktur Fra NEXT Architects Vinder Kinesisk Brokonkurrence

Video: Løbende Struktur Fra NEXT Architects Vinder Kinesisk Brokonkurrence
Video: Building in China John van de Water (NEXT Architects) (subtitles available) 2023, December
Anonim

Løbende struktur fra NEXT Architects vinder kinesisk brokonkurrence

Nyheder: Hollandsk studio NEXT Architects har vundet en konkurrence om at designe en fodgængerbro til Changsha, Kina, med planer om en bølget struktur baseret på den kontinuerlige form af en Möbius-strimmel.

NÆSTE Arkitekter designede den 150 meter lange bro til at spænde over Dragon King Harbour-floden i Changshas Meixi-sødistrikt - en 6, 5 millioner kvadratmeter stor masterplanlægning af Kohn Pedersen Fox og blev bygget fra bunden i det sydvestlige af byen.

Strukturen vil omfatte en sekvens af bølgende stålbånd, der kombineres for at skabe en uendelig overflade, ligesom en Möbius-strimmel.

"Konstruktionen med de krydsende forbindelser er baseret på hovedstolen i Möbius-ringen, " sagde Michel Schreinemachers fra NEXT Architects, der tidligere afsluttede en bro i Holland med forskellige ruter for fodgængere og cyklister.

Arkitekt John van de Water siger, at formen også er beregnet til at henvise til traditionelt kinesisk kunsthåndværk. "Det henviser til en kinesisk knude, der stammer fra en gammel dekorativ kinesisk folkekunst, " forklarede han.

Konceptdiagram

Anbefalet: