Logo da.designideashome.com

Venedig Temapark Foreslået Til Forladt Deponeringsø

Indholdsfortegnelse:

Venedig Temapark Foreslået Til Forladt Deponeringsø
Venedig Temapark Foreslået Til Forladt Deponeringsø

Video: Venedig Temapark Foreslået Til Forladt Deponeringsø

Video: Venedig Temapark Foreslået Til Forladt Deponeringsø
Video: LISTEN (Free Audiobook, Podcast) The Art of War by Machiavelli #audiobooks #podcast #podcasts 2023, December
Anonim

Venedig temapark foreslået til forladt deponeringsø

Nyheder: en ø i den venetianske lagune, der blev brugt som deponeringsanlæg, kunne omdannes til en enorm forlystelsespark under kontroversielle planer fra den italienske messe-designere Zamperla.

Zamperla, det selskab, der er ansvarligt for de seneste forlystelser på New Yorks Coney Island, planlægger at investere 80 millioner euro (68 millioner pund) til at omdanne den ubeboede ø San Biagio til en park på fire hektar, der har et 55 meter højt pariserhjul, en rutsjebane, andre forlystelser og en udstilling, der illustrerer Venedigs historie og økologi.

"Vi taler om Venedigs historie - en af mine lidenskaber - men gjort på min måde, " fortalte firmaets grundlægger Alberto Zamperla til nyhedsbureauet AFP, hvor han forklarede, at hans planer er en kulturel attraktion, ikke kun "en forlystelsespark".

Image c / o AP Photo / Zamperla Press Office, HO

Den kunstige ø er i øjeblikket fyldt med affald fra en forbrændingsanlæg, der lukkede i 1985. Zamperla siger, at projektet vil omfatte dekontaminering af det giftige sted og skabe så mange som 500 job.

Projektet har imidlertid allerede vist sig omstridt blandt beboere og byembedsmænd, der frygter, at det stigende antal turister vil overvælde byens økonomi.

”Vi er helt imod det,” sagde Matteo Secchi fra samfundsorganisationen Venessia til AFP. "Jeg kritiserer ikke ideen om at renovere et forringet område. Men vi har ikke brug for flere seværdigheder, vi har nok. Venedig har andre prioriteter. Dets indbyggere forlader, det er allerede blevet en forlystelsespark."

Byens borgmester Giorgio Orsoni fortalte Telegraph: "Miljørehabilitering af San Biagio skulle gå videre, men det skal ske med respekt for denne by. Venedig er ikke en temapark, og det skal alle tage højde for."

Billede c / o AP Photo / Luigi Costantini

Anbefalet: