Logo da.designideashome.com

Ubygget Frank Lloyd Wright Hus Realiseret Efter 74 år

Indholdsfortegnelse:

Ubygget Frank Lloyd Wright Hus Realiseret Efter 74 år
Ubygget Frank Lloyd Wright Hus Realiseret Efter 74 år

Video: Ubygget Frank Lloyd Wright Hus Realiseret Efter 74 år

Video: Ubygget Frank Lloyd Wright Hus Realiseret Efter 74 år
Video: Frank Lloyd Wright's Samara | The Weekly Special 2023, December
Anonim

Ubygget Frank Lloyd Wright hus realiserede 74 år efter det blev designet

Nyheder: et hus tegnet af Frank Lloyd Wright i 1939, men aldrig bygget, er blevet realiseret 74 år senere på campus ved Florida Southern College.

Strukturen i en etage var et af omkring 60 huse tegnet af den afdøde amerikanske arkitekt som en del af hans serie "Usoniske hjem" - en slags familiebolig, der er fri for ornamentik, beregnet til at repræsentere en national stil, mens den forbliver overkommelig for den gennemsnitlige familie.

Huset er nu bygget på campus ved Florida Southern College, som selv blev planlagt af Frank Lloyd Wright og i øjeblikket kan prale af verdens største samling af enkeltsteder af hans færdige bygninger. Wright designede oprindeligt 18 bygninger til kollegiet, men kun 12 blev bygget i løbet af hans levetid, hvilket gjorde det ussoniske hus nummer 13.

I stedet for at blive brugt som bolig, udgør bygningen en del af Sharp Family Tourism and Education Center - et galleri og besøgende, der præsenterer både permanente og midlertidige udstillinger af Wrights liv og arbejde.

"Det er et entydigt privilegium at være forvaltere for dette vigtigste stykke amerikansk arkitektonisk arv, " sagde kollegepræsident Anne Kerr. "Frank Lloyd Wright er ikke kun en del af Florida Southern's historie, men også en del af Amerikas store historie, og Sharp Family Tourism and Education Center er en vidunderlig hyldest til hans arv på vores campus og hans indflydelse over hele verden."

Anbefalet: