Logo da.designideashome.com

Pôle Santé Val De Cher Sundhedscenter Af Oglo - Arkitektur - Dezeen

Indholdsfortegnelse:

Pôle Santé Val De Cher Sundhedscenter Af Oglo - Arkitektur - Dezeen
Pôle Santé Val De Cher Sundhedscenter Af Oglo - Arkitektur - Dezeen

Video: Pôle Santé Val De Cher Sundhedscenter Af Oglo - Arkitektur - Dezeen

Video: Pôle Santé Val De Cher Sundhedscenter Af Oglo - Arkitektur - Dezeen
Video: ПОЧЕМУ РЕГРЕССИОННАЯ ТЕРАПИЯ? 2023, November
Anonim

Pôle Santé Val de Cher sundhedscenter af Oglo

Patienter på dette sundhedscenter i udkanten af den franske by Selles-sur-Cher kan se ind mod en lille anlagt have eller ude på de omkringliggende marker, mens de sidder i venteværelset (+ slideshow).

Paris-studiet Oglo udviklede et simpelt visuelt sprog af hvide en-etagers bygninger med lodrette vinduer for at forene de forskellige sundhedsfaciliteter, som inkluderer kontorer for læger, en tandlæge, en sygeplejerske, en fysioterapeut, et apotek og et medicinsk laboratorium.

"Mens bevarelsen af hver sundhedsudøvernes autonomi ved at skabe uafhængige rum for hvert erhverv, sigter projektets arkitektur at afspejle den enhed, der stammer fra samlingen af de forskellige kompetencer på stedet, " sagde arkitekterne.

Beliggende på en forstæder ejendom førte banaliteten i det omgivende landskab Oglo til at placere bygningerne, så de vender mod hinanden og ser på et stort anlagt område på tværs af adgangsveje og parkeringspladser.

"Ved at drage fordel af zonens lave tæthed indgår projektet i et bestemt forhold til landskabet og de beplantede områder i centrum, " forklarede arkitektene.

Smalle åbninger punkterer væggene i hver bygning og tillader et blødt lys at komme ind i behandlingsrummet.

Anbefalet: