Logo da.designideashome.com

Klubhus Til Tennisclub IJburg Med Pladser På Taget Af MVRDV

Indholdsfortegnelse:

Klubhus Til Tennisclub IJburg Med Pladser På Taget Af MVRDV
Klubhus Til Tennisclub IJburg Med Pladser På Taget Af MVRDV
Anonim

Klubhus til Tennisclub IJburg med pladser på taget af MVRDV

Det hollandske firma MVRDV har afsløret billeder af et tennisklubhus med siddepladser på taget, som skal begynde byggeriet senere i denne måned i Amsterdam (+ slideshow).

MVRDVs forslag til klubhuset har trappede blegemaskine-sæder på taget, der stiger til en højde af syv meter på den ene side og kaskader ned til jordoverfladen på den anden.

"Denne 'sofa' kan rumme op til 200 tilskuere, " sagde arkitekterne og beskrev de krumme bænke, hvorfra folk vil være i stand til at se handlingen, der finder sted på tværs af de 10 domstole.

Klubhuset skal bygges på en kunstig ø i IJburg, og dens nordfasade vil være glaseret, så medlemmer kan se ud over vandet.

Et sprayet på-polymertætningsmasse vil blive brugt til at beklæde bygningen "i samme farve og struktur som ler-tennisbanerne."

Omklædningsrum, køkken, opbevaring og toiletter får plads i begge ender af klubhuset, hvor det åbne hovedrum anvendes til forskellige arrangementer.

Beton og træ vil være de vigtigste byggematerialer med træ, der bruges til interiøret. Reduktion af mængden af ruder på sydfasaden og introduktion af naturlig ventilation vil bidrage til at forbedre bygningens energieffektivitet.

Projektet blev udviklet med andre hollandske arkitekter Studio Bouwkunde og konstruktionsingeniører ABT. Det er planlagt til færdiggørelse i sommeren 2014.

Her er nogle oplysninger fra MVRDV:

Sofaen

Tennisclub IJburg og MVRDV meddeler, at der er givet tilladelse til at starte byggeriet af The Couch, et nyt klubhus for den unge tennisklub, der blev grundlagt i 2010 på en ny kunstig ø øst for Amsterdam. Taget på det 322 kvadratmeter store klubhus, designet af MVRDV, er foldet op og ned for at fungere som en uformel tilskuer tribune for klubben. Byggeriet starter denne måned med forventet færdiggørelse inden sommeren 2014.

Klubhuset er et langt åbent volumen med tjenester på hver side såsom omklædningsrum, køkken, opbevaring og toiletter. Hovedrummet er multifunktionelt, så det kan bruges til klubbens mange begivenheder. Taget falder ned mod sydsiden og hæves mod nord indtil en højde på syv meter, hvilket skaber en uformel tribune for klubben. Denne 'sofa' kan rumme op til 200 tilskuere. Den brede glasfront til nordsiden tillader omfattende naturlig belysning og giver udsigt ud over vandene i IJ-søen.

Inde i klubhuset er betonkonstruktionen beklædt med fsc-certificeret træ, med ydersiden fuldt forseglet med en epdm-polymer hotspray i samme farve og struktur som lertennisbanerne. Den reducerede glasoverflade mod syd hjælper med til at afkøle bygningen. De termiske massegenskaber ved materialiseringen i beton og træ bruges til at nå en høj grad af energieffektivitet. Det opvarmes med fjernvarme, der er effektiv med et varmevekslingssystem. Om sommeren vil der være naturlig ventilation, hvilket bidrager til den ambitiøse bæredygtige profil af strukturen.

Anbefalet: