Logo da.designideashome.com

Film: Studio Dror Designer Skulptur Til Brancott Estate

Indholdsfortegnelse:

Film: Studio Dror Designer Skulptur Til Brancott Estate
Film: Studio Dror Designer Skulptur Til Brancott Estate

Video: Film: Studio Dror Designer Skulptur Til Brancott Estate

Video: Film: Studio Dror Designer Skulptur Til Brancott Estate
Video: Настолько ли хорош?Вино Бранкотт Эстейт/Brancott Estate.Совиньон блан/Sauvignon Blanc.Pernod Ricard. 2023, November
Anonim

Studio Drors installation til Brancott Estate afspejler vinmarkernes landskab

Film: designeren Dror Benshetrit og vinproducenten Patrick Materman forklarer, hvordan håndværket med vinfremstilling informerede Studio Drors geometriske skulptur for Brancott Estate i denne film af Dezeen for det New Zealand brand.

Baseret på et modulopbygget system udviklet af Studio Dror kaldet QuaDror, vil den ni meter høje installation bestå af en række sammenkoblede enheder, der danner et regelmæssigt gitter af diamantformer, når det opføres.

Benshetrit siger, at dette geometriske mønster er en henvisning til de ensartede rækker af druer vinstokke på en vingård, som han observerede på en nylig tur til Marlborough vinproducerende region i New Zealand, hvor Brancott Estate er baseret.

Dror Benshetrit. Ophavsret: Dezeen

”Det var meget åbenlyst for mig, da vi var der, at jeg ville gøre noget, der reagerede på landskabet,” forklarer han i filmen, der blev filmet på Studio Drors kontorer i New York.

"Det startede med ideen om at arbejde med den geometri, som vi har spillet med i ganske lang tid, kaldet QuaDror og virkelig se på, hvordan man multiplicerer denne struktur på en måde, der svarer til selve rutenettet for vingården."

Image
Image

Den permanente skulptur, der opføres på Brancott Vineyard i 2016, vil være lavet af Corten-stål, der vædes naturligt over tid. Den ankommer på stedet fladpakke, før den trækkes op af en kran i sin endelige form.

Patrick Materman. Ophavsret: Dezeen

”Jeg elskede øjeblikkeligt det, som Dror foreslog,” siger Brancott Estate-chef-vinproducent Patrick Materman. "Det afspejler vinstokkene - ensartetheden af rækker over vingården - men det var også noget, der startede fra jorden og faktisk rejste sig."

Han tilføjer: "For mig viste det omdannelsen af vinstokkene i landskabet, men også den måde, vi fremstiller vin på."

Benshetrit, der kaldes under / stående, siger, at installationen også blev informeret af en kommentar fra den amerikanske arkitekt Buckminster Fuller.

"Det er inspireret af Buckminster Fullers erklæring om, at du skal stå under dit arbejde for at forstå det bedre og opfatte det på en anden måde, " forklarer han.

Vingården, hvor skulpturen skal opføres, blev i 1970'erne omdannet fra en samling fårehold til en verdensledende vinregion af Brancott Estate. Mærket plantede verdens første Marlborough Sauvignon Blanc der i 1975, hvilket Materman hævder "forvandlet den newzealandske vinindustri."

Han mener, at der er stærke paralleller mellem disciplinerne design og vinfremstilling.

”Begge integrerer kunst og videnskab,” siger han. "Fra et vinfremstillingssynspunkt handler det om at forstå landet og faktisk omdanne en rå ingrediens til noget, der er smukt og tankevækkende."

Anbefalet: