Logo da.designideashome.com

Studio Gangs Natural History Museum-udvidelse Bevæger Sig Fremad

Indholdsfortegnelse:

Studio Gangs Natural History Museum-udvidelse Bevæger Sig Fremad
Studio Gangs Natural History Museum-udvidelse Bevæger Sig Fremad

Video: Studio Gangs Natural History Museum-udvidelse Bevæger Sig Fremad

Video: Studio Gangs Natural History Museum-udvidelse Bevæger Sig Fremad
Video: Vlogg 5 - Naturhistorisk museum (med Guccigaute, Steffan, Oscar og litt Ronny) 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Studio Gangs amerikanske museum for naturhistorisk udvidelse går videre

En geologisk-inspireret tilføjelse til Natural History-museet i New York af det amerikanske firma Studio Gang har modtaget enstemmig godkendelse fra byens Landmarks Preservation Commission.

Organisationen gav grønt lys for Gilder Center for Science, Education and Innovation på American Museum of Natural History i sidste uge.

Foreslået af det Chicago-baserede studie ledet af arkitekten Jeanne Gang, den nye 135.000 kvadratmeter store vinge bølgende facade og hulrum interiør design er baseret på klippeformationer.

Det vil skabe rum til videnskabelig forskning og uddannelse på den vestlige side af det enorme museum - et af de største i verden - som flankerer Central Park.

Mere end en halv million studerende forventes at bruge de nye udstillingsområder, laboratorier og klasseværelser hvert år.

Udvidelsen vil sidde blandt de forskellige arkitektoniske stilarter på det 142 år gamle museum og erstatte tre bygninger, der i øjeblikket er i nærheden.

Image
Image

Efter at designet først blev afsløret i november 2015, udtrykte nogle af beboerne i det omkringliggende Upper West Side kvarter bekymring for, hvordan det ville gå ind i Theodore Roosevelt-parken, der omgiver museet.

Derfor reviderede Studio Gang sit fodaftryk lidt inden forslaget blev forelagt Landmarks Conservation Commission til godkendelse den 8. september 2016.

Overalt i Atlanterhavet er Londons Natural History Museum også klar til en større udvidelse. Designet til at opgradere sine indgangsområder af Niall McLaughlin Arkitekter og landskapsfirma Kim Wilkie fik godkendelse denne måned.

Anbefalet: