Logo da.designideashome.com

Studio Strato Skaber Hyggeligt Hule Med Vindue I Vindue I Rom-lejligheden

Indholdsfortegnelse:

Studio Strato Skaber Hyggeligt Hule Med Vindue I Vindue I Rom-lejligheden
Studio Strato Skaber Hyggeligt Hule Med Vindue I Vindue I Rom-lejligheden

Video: Studio Strato Skaber Hyggeligt Hule Med Vindue I Vindue I Rom-lejligheden

Video: Studio Strato Skaber Hyggeligt Hule Med Vindue I Vindue I Rom-lejligheden
Video: Lejligheder til salg i Bovbjerg 2023, November
Anonim
Image
Image

Studio Strato skaber hyggelig læsehule i renoveret Rom-lejlighed

En læsesal med en liggestol og køkkenvindue er indbygget i stuen til Pointing House, en lejlighed med 1 soveværelse i Rom designet af Studio Strato.

Studio Strato, et Rom-baseret arkitektfirma grundlagt i 2007 af Martino Fraschetti og Vincenzo Tattolo, designede interiøret i samarbejde med arkitekten Maria Clara Ghia.

Image
Image

Den 110 kvadratmeter store lejlighed, der er omviklet omkring en lille udendørs terrasse, ligger i centrum af byen med udsigt over en romersk park med fyrretræer.

Klienterne, et par, bad om, at arkitekterne skulle give et roligt sted at læse, et rummeligt soveværelse med et walk-in-closet og en lys fyldt stue og køkken, der drager fordel af den omkringliggende udsigt.

Image
Image

Ved indgangen til lejligheden sidder et lille brusebad til venstre for gangen, stuen lige foran og køkkenet og spisestuen til højre.

Den lyse, hvidmalte stue med tømmer parketgulve har et dobbelt aspekt med udsigt over parken mod vest og udendørs terrasse mod nord. Designteamet sagde, at de havde til hensigt at bruge farver, materialer, tapeter og tekstiler, der fungerede i harmoni med lejlighedens parkudsigt.

En skillevæg i stuen, der er præget af et vinduesvindue, skaber den hyggelige plads til at læse, lytte til musik og se film.

Foret med boghylder har rummet en indbygget hævet dagseng med opbevaringsrum under. Vinduesvinduet skaber en visuel forbindelse til stuen og lader lys filtrere igennem.

Arkitekterne sagde, at dette læserum med vilje var "delvist løsrevet" for at give ekstra privatliv og ro.

”Vi havde til hensigt at få de to værelser til at kommunikere, at have kontinuitet mellem forskellige områder i huset og se på parken” fortalte arkitekterne til Dezeen. "Det er det perfekte rum til at nyde en mini-flugt."

Bygekøkken og spisestuen fungerer som et sømløst rum, der forbinder til terrassen gennem en skydedør fra køkkenet. Et stort vindue ved spisebordet ser ud til terrassen og fyrretræerne i parken ud over.

En dør til venstre for brusebadet i gangen fører til den østlige fløj af lejligheden, hvor et soveværelse med et rummeligt badeværelse og et garderobeskab er placeret.

Anbefalet: