Logo da.designideashome.com

MEGET Skaber Tropisk Have I Brooklyn Kaffehus Devoción

Indholdsfortegnelse:

MEGET Skaber Tropisk Have I Brooklyn Kaffehus Devoción
MEGET Skaber Tropisk Have I Brooklyn Kaffehus Devoción

Video: MEGET Skaber Tropisk Have I Brooklyn Kaffehus Devoción

Video: MEGET Skaber Tropisk Have I Brooklyn Kaffehus Devoción
Video: Brooklyn Local cafe 2023, November
Anonim
Image
Image

MEGET skaber tropisk have i Brooklyn kaffehus Devoción

Verdant løv, håndlavede fliser og træindretning giver anledning til en colombiansk-infunderet atmosfære i denne bycafé, skabt af LOT Office for Architecture til boutique-kaffebrænder Devoción.

Devoción coffeeshop er beliggende i centrum af Brooklyn, ved foden af en ny højhus-luksuslejlighedsbygning. Det markerer den tredje forpost for den lille skala, som blev oprettet i 2006 af den colombiske indfødte Steven Sutton. Virksomheden har yderligere placeringer i Bogotá og Brooklyn's kvarter Williamsburg.

Image
Image

Den nye butik, der omfatter 158 kvadratmeter (1500 kvadratmeter), er beregnet til at fremkalde ånden i Colombia, som er det sted, hvor virksomheden køber alle sine fair-trade bønner. Et af caféens mest karakteristiske elementer i en hævet beton "ø", der er omgivet af 35 forskellige plantearter, fra søfaldstræer til fiskehale palmer. Vinduer, der stiger 5, 4 meter, indleder naturligt lys, hvilket hjælper med at sikre, at den frodige vegetation kan trives indeni.

Image
Image

Ud over den centrale siddeplads har cafeen gulve af gule fliser, præget med hvide cirkler og sorte diamanter. Vægge står over for hvide mursten, der er arrangeret på en måde, der danner firkantede åbninger. Både fliser og mursten blev påvirket af det sproglige design i Colombia.

"Haveens æstetik suppleres med typiske colombianske håndlavede cementflisegulve og hvide murede forede vægge - begge en abstrakt afspejling af en traditionel colombiansk gård, " sagde LOT Office for Architecture Design, som har studios i New York og Grækenland.

Foring på den ene side af caféen er en 26 fod lang (otte meter) tæller med træpaneler og en sort marmorplade. På visningen er brugerdefineret udstyr brugt til at skabe en række kaffedrikke lavet med friske bønner.

Devoción adskiller sig fra den voksende kaffevirksomhed ved at flyve deres enkeltkildebønner fra Bogotá til Williamsburg-ristningsfaciliteten ugentligt, hvilket gør det muligt for virksomhedens kaffe at gå fra 'oprindelse-til-brænder-til-kop' på så lidt som ti dage,”sagde holdet.

Image
Image

Meget af indretningen i Brooklyn-caféen blev fremstillet af colombianske håndværkere. Der er en række siddemuligheder, fra små træstole til loungestole. Enkle belysningsarmaturer, formet som enten skiver eller kloder, er ophængt fra loftet, hvor kanalarbejdet blev udsat for. Caféen har også træudstillingsvinduer med poser med kaffe, bryggeudstyr og andre varer til salg.

Anbefalet: