Logo da.designideashome.com
Mening 2023

Opinion: Amazon HQ2 Vil Belaste New Yorks Rum Og Systemer

Indholdsfortegnelse:

Opinion: Amazon HQ2 Vil Belaste New Yorks Rum Og Systemer
Opinion: Amazon HQ2 Vil Belaste New Yorks Rum Og Systemer

Video: Opinion: Amazon HQ2 Vil Belaste New Yorks Rum Og Systemer

Video: Opinion: Amazon HQ2 Vil Belaste New Yorks Rum Og Systemer
Video: Mixed reactions as Amazon abandons HQ2 in New York 2023, Kan
Anonim
Image
Image

Amazon HQ2 vil belaste rum og systemer, som alle New York-borgere er afhængige af

Amazon HQ2 vil kun forværre New York Citys allerede strakte infrastruktur, trange offentlige rum og skyhøje huslejer, siger Alan G Brake i denne udtalelse-søjle.

Amazon har annonceret, at det vil finde titusinder af højt-betalende tech-job i New York City. I stedet for at hæve bystolthed og en følelse af muligheder, har virksomhedens udvidelse ført til velbegrundet frygt for skyhuggende boligomkostninger, overbelastet infrastruktur og forringet det offentlige rum.

Denne frygt afspejler de allerede dårlige forhold, som New Yorkere dagligt står over for, når de navigerer og beboer den største by i USA, og manglen på borgerligt lederskab fra byens og statens valgte embedsmænd.

Ved to fremtrædende målinger ser det ud til, at New York oplever en periode med succes og velstand. Ifølge Census Bureau har byens befolkning kvældet til en højeste tid på 8, 6 millioner og tilføjet 447.565 indbyggere siden 2010 - et tal større end den samlede befolkning i mange mellemstore amerikanske byer.

Besøgstallet fortsætter også med at stige med 68, 2 millioner turister, der ankom i 2017, en stigning på 2, 3 millioner i forhold til det foregående år, ifølge NYC & Company, byens turistbureau. Mens byen er meget efterspurgt, fortsætter forholdene på jorden - som dagligt opleves af de fleste af de mennesker, der faktisk bor her - fortsat med at forværres som resultat i en krise på tværs af det offentlige område.

Amazons ekspansion har ført til velbegrundet frygt

Den mest blændende krise, der stort set sker under jorden i byens forkrøblede metro-system. Det er vanskeligt at overdrive omfanget af problemet. Metroen, den største af sin art i verden, bærer næsten 6 millioner passagerer om dagen. Over 40 procent af dets tog er forsinket af signalproblemer, sporbrande, syge passagerer, overfyldning og andre problemer og sender forsinkelser i hele systemet.

Problemet, der har opbygget i årevis som et resultat af underinvesteringer i kritisk vedligeholdelse og opgradering af infrastruktur, nåede et crescendo sidste år, efter en række ulykker og forlængede forsinkelser (et smeltetog blev stoppet i over en time og tjente det kaldenavnet "helvetetoget").

En konstant forargelse - især på sociale medier - er rettet mod guvernøren, Andrew Cuomo, og i mindre grad borgmesteren, Bill de Blasio.

Guvernøren kontrollerer agenturet, der kører metroen samt det statslige budget, der er dens primære finansierer. Cuomo, der altid har set en præsidentkørsel, erklærede en nødsituation, ansat en ny leder af agenturet og lovede at øge finansieringen til det belægerede system.

Forholdene i NYC forværres fortsat som følge af en krise på tværs af det offentlige område

Cuomo har foreslået at yde finansiering af undergrundsreparationer ved at skabe en overbelastning for bilister, der kommer ind i store dele af Manhattan, mens de Blasio har foreslået en millionærs skat for at skaffe transitmidler. Det er desværre sandsynligt, at ingen af dem vil ske, og ingen politiker bruger meget politisk kapital for at gøre deres plan til virkelighed.

Tilbage over jorden er forholdene ikke meget bedre. Et byggeri - primært luksusboliger - berører næsten hvert hjørne af byen. Anslået 300 miles af byens fortove befinder sig i øjeblikket under beskyttende baldakiner af metal og krydsfiner, kaldet fortovskur.

Disse velvilligt navngivne strukturer har til hensigt at beskytte fodgængere fra faldende affald og har mange utilsigtede konsekvenser: De mørkgør gaderne; de skader små virksomheder ved at mindske deres synlighed; dræbe gaden træer ved at afskære regnvand; de skaber et område, hvor affald og affald kan samles; de begrænser bevægelse på de allerede overfyldte fortove, hvilket fører til stigende "pedlock".

Ofte forbliver disse fortovsskure i årevis ad gangen, mens nye strukturer langsomt rejser sig, eller mens udlejere udsætter vedligeholdelse af facaderne på deres bygninger. Der er indført et lovforslag i New York City Council for at begrænse den tid, disse stilladser kan holde. Det magtfulde ejendomsråd i New York (REBNY) er forudsigeligt imod lovforslaget, og borgmester de Blasio, der er tæt på REBNY, har endnu ikke bakket op for det.

Det øger antallet af ledige stillinger (forværres af de allestedsnærværende fortovsskure og naturligvis af online detailhandlere som Amazon), hvilket øger forringelsen af byens gader. I nogle dele af Manhattan sidder 25 procent af opbevaringspladserne tomme.

Cuomo og de Blasio deler manglende forståelse for, at en sund by er en mere retfærdig

Bestemt online shopping har haft en vis indflydelse på dette tal - detailhandlen udvikler sig ubestrideligt - men i New York er den største skyldige prisen på kommercielle huslejer. Kære restauranter, boghandlere og grundlæggende kvarterstjenester (bodegaer, renserier, isenkramforretninger) skodder med alarmerende frekvens, hvilket efterlader store strækninger - hele byblokke - af mørklagte butiksfacader.

Mange udlejere vil hellere vente på dyre lejere (ofte er det kun nationale kæder, der har råd til disse priser) snarere end at forhandle om lavere leje for uafhængige virksomheder. Der foreslås forskellige foranstaltninger til at tackle problemet, såsom kontrol med kommerciel husleje eller en skat på udlejere, der holder pladser ledige, men der er endnu ikke taget meget skridt til.

I New York - et land med mindre lejligheder, der ofte deles med værelseskammerater - tilbringer man en uforholdsmæssig lang tid i byens offentlige rum og såkaldte "tredje rum" (caféer, barer, restauranter, butikker), så forringelsen af disse mellemrum kommer til en større pris. De rige i dørmandsbygninger med privatiserede motionscentre, puljer, sociale rum, kassetteret i Ubers og private biler, kan som altid isolere sig fra disse stedlige urbane virkeligheder.

Populær af emne.