Logo da.designideashome.com

Heatherwicks Skib På Hudson Yards åbner For Offentligheden

Indholdsfortegnelse:

Heatherwicks Skib På Hudson Yards åbner For Offentligheden
Heatherwicks Skib På Hudson Yards åbner For Offentligheden
Anonim
Image
Image

Heatherwicks skib på Hudson Yards åbner for offentligheden

Besøgende kan nu skalere den britiske designer Thomas Heatherwigs gigantiske honningkrydelignende skulptur på New Yorks Hudson Yards, der er åbnet sammen med de andre offentlige rum i den store West Side-udvikling.

Midlertidigt kendt som Vessel, byder Heatherwick Studio-designstruktur de første besøgende velkommen med tidsbestemte gratis billetter til at klatre op på sine 154 trapper fra kl. 15.00, 15. marts 2019.

Det enorme kunstværk, der omfatter et Escher-lignende gitter af sammenkoblede trappeflyvninger og 80 landinger, åbnes officielt med resten af plazaen og haverne, og detail- og underholdningsudbydelsen i Hudson Yards fase 1.

Image
Image

"Vi har aldrig designet noget lignende før, og vi vil sandsynligvis aldrig designe noget lignende igen, " sagde Heatherwick Studio-gruppeleder og partner Stuart Wood.

"Folk spørger os ofte, hvad er det til? Er det en visningsplatform? Hvor søger du hen?" sagde han til journalister forud for en turné. "Det er ikke en bygning, det er ikke en skulptur, det er ikke et kunstværk, og alligevel har det skala og relevans for alle disse typologier … På en måde tænker vi på dette som et møbel. Dets løbende brug vil udvikle sig, helt naturligt."

Studiet valgte at henvise til tredimensionelle offentlige rum, som de spanske trin i Rom, når de sammensatte ideer til projektet. Den resulterende struktur er smal ved dens base og udvides derefter til at nå 150 fod høj og 150 fod bred (46 m) øverst.

"Vi ønskede ikke at bygge noget, der havde et kæmpe fodaftryk, så meget pragmatisk, det er derfor, det er lille i bunden, " sagde Wood. "Men når det vokser lodret, kan du se, at det begynder at stige i dets geometri."

Først blev afsløret i september 2016 skaber fartøjets flyvninger og landinger en kilometer med gangbroer, der uden tvivl vil blive et populært selfie-sted for turister. En skrånende elevator er også inkluderet for at færge besøgende direkte til øverste niveau.

Wood sagde, at han mener, at selv om udsigter over Hudson-floden og dele af New York-skyline ydes fra strukturen, er de bedste udsigter dem, der ser indad.

Kobberfarvet metal indpakker soffittene, hvilket afspejler folk, der står eller går i plaza nedenfor, mens materialerne inde i beton er meget mørkere og er i overensstemmelse med bymiljøet. "Det føles som stykker fortov løftet i luften, " sagde Wood.

Nu er strukturen åben, der afholdes en offentlig konkurrence for at bestemme dens permanente navn.

Det ligger i hjertet af Hudson Yards, midt i en anlagt plaza af Nelson Byrd Woltz og omgivet af glasskyskrabere, som alle enten er komplette eller næsten der. Den seneste, der åbnede, var Diller Scofidio + Renfro og Rockwell Groups 15 Hudson Yards, som er knyttet til det udvidelige kulturhistorie kendt som The Shed - indstillet til at starte programmeringen 5. april 2019.

Hudson Yards, der er bygget over toppen af et aktivt jernbanegård på 11, 3 hektar (11, 3 hektar), er i øjeblikket den største private udvikling i USA.

Anbefalet: