Logo da.designideashome.com

Roger Scruton Fyrede Fra Kommissionen For Uacceptable Kommentarer

Indholdsfortegnelse:

Roger Scruton Fyrede Fra Kommissionen For Uacceptable Kommentarer
Roger Scruton Fyrede Fra Kommissionen For Uacceptable Kommentarer

Video: Roger Scruton Fyrede Fra Kommissionen For Uacceptable Kommentarer

Video: Roger Scruton Fyrede Fra Kommissionen For Uacceptable Kommentarer
Video: Sir Roger Scruton Thug Life - High Priests of Atheism 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Roger Scruton fyrede fra boligkommission for "helt uacceptable" kommentarer

Formand for den britiske regerings bygning for bedre bygning, smuk kommission Roger Scruton er blevet fyret for at kalde kinesere "robotter" og hævde, at islamafobi var "opfundet af det muslimske brorskab".

Scruton blev afskediget som leder af boligkommissionen efter kommentarerne.

"Professor Sir Roger Scruton er afskediget som formand for Building Better Building Beautiful Commission med øjeblikkelig virkning efter hans uacceptable kommentarer, " sagde en talsmand for ministeriet for boliger.

"Der udnævnes en ny formand af statssekretæren til at videreføre dette vigtige arbejde på rette tid."

Regeringsrådgiver kaldte kinesere "replikker"

Når han talte om Kinas opstigning som en global magt, sagde forfatteren og filosofen, der modtog en ridderhed i 2016, at den kinesiske regering gjorde sit folk til "robotter".

"Hver kinesisk person er en slags kopi af den næste, og det er en meget skræmmende ting, " sagde Scruton.

Han gentog også sine synspunkter på den antisemitiske konspirationsteori om, at den jødiske milliardær George Soros driver et imperium i Ungarn, hvilket fik parlamentsmedlemmer til at kræve hans afskedigelse, da han blev udnævnt sidste år.

"Enhver, der ikke tror, at der er et Soros-imperium i Ungarn, har ikke observeret fakta, " sagde han.

Scruton fremsatte de kontroversielle kommentarer i et interview, der blev offentliggjort på New Statesman-webstedet.

Hans slør omfattede også hævder, at islamofobi blev "opfundet af det muslimske broderskab".

RIBA støtter beslutning

Ben Derbyshire, præsident for Royal Institute of British Architects (RIBA), brandede Scrutons kommentarer "helt uacceptable".

"Det var rigtigt for regeringen at afskedige ham som formand for den smukke kommission Building Better Building. Hos RIBA argumenterer vi også for bedre bygningskvalitet, men vores tvivl om denne kommissions upartiskhed var klart berettiget, " sagde han.

"Tid og kræfter er spildt, og vi skal nu gå videre fra stilistiske besættelser til de spørgsmål, der ligger i hjertet af løsningen af boligkrisen. Regeringen skal fokusere på den reelle prioritet her: at sikre, at alle samfund drager fordel af boliger af høj kvalitet og godt designede kvarterer."

Den smukke kommission Building Better Building blev nedsat for at tilskynde udviklere til at overveje æstetik, når de bygger de tusinder af nye hjem, der var nødvendige for at bekæmpe Storbritanniens nuværende boligkrise. I en tale med Dezeen, da han blev udnævnt, sagde Scruton, at han ville beskytte offentligheden mod arkitekter "at pålægge" deres vision for landet.

Opkald til at afskedige Scruton blev tidligere ignoreret

Scrutons udnævnelse vred nogle arkitekter, som beskyldte regeringen for at forsøge at genindtræde kulturkrigene i 1980'erne ved at udpege en formand, der havde udtrykt konservative synspunkter på det byggede miljø.

Regeringen ignorerede opfordringer til at afskedige Scruton sidste år, og ministeriet for boliger frigav en erklæring, der kaldte ham en "fremragende kandidat" til rollen.

Scruton kom igen med overskrifter i januar i år, da han fortalte en paneldiskussion, at Grenfell Tower-branden, der dræbte 72 mennesker, ikke ville være sket, hvis den sociale boligblok "ikke havde været så grim til at begynde med".

I en tale med den nye statsmand sagde Scruton, at svaret på hans udnævnelse som formand havde været "foruroligende".

Anbefalet: