Logo da.designideashome.com

Studio Libeskinds Ngaren-museum Til Sporing Af Menneskelig Udvikling I Kenya

Indholdsfortegnelse:

Studio Libeskinds Ngaren-museum Til Sporing Af Menneskelig Udvikling I Kenya
Studio Libeskinds Ngaren-museum Til Sporing Af Menneskelig Udvikling I Kenya

Video: Studio Libeskinds Ngaren-museum Til Sporing Af Menneskelig Udvikling I Kenya

Video: Studio Libeskinds Ngaren-museum Til Sporing Af Menneskelig Udvikling I Kenya
Video: The Wings / Studio Daniel Libeskind - Milan Expo 2015 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Studio Libeskinds Ngaren-museum til at spore menneskelig udvikling i kenyansk landskab

Daniel Libeskinds arkitekturfirma i New York har afsløret planer om at bygge et museum i Kenyas Rift Valley bestående af koniske og spidse strukturer, der ligner stalagmitter.

Studio Libeskind blev vervet for at designe Ngaren: Museum of Humankind af den kenyanske paleoanthropolog, bevaringsmand og politiker Richard Leakey. Det vil blive bygget på en klippekant i Rift Valley, hvor Leakey fandt det mest komplette skelet af den tidlige mand, kendt som Turkana Boy.

Museet er beregnet til at give en "hidtil uset uddannelsesmæssig og videnskabelig oplevelse", der dækker to millioner år med menneskelig historie.

Museum til at "forankre alle samfundslag til Afrika"

Det vil spore evolution, biodiversitet, overbefolkning, krig, sygdom, virkningerne af klimaændringer og Afrikas centrale rolle.

"Museet vil være et sted for opdagelse, forundring og kontemplation, " sagde Libeskind. "Gennem arkitekturen og udstillingerne vil Ngaren forankre alle samfundslag til Afrika: episenteret for den menneskelige eksistens."

Image
Image

Museet består af to spidse strukturer, der ligner håndskårne værktøjer

Libeskinds design består af to strukturer, der er modelleret på nogle af de tidligste håndværktøjer, som mennesker har brugt til at fremstille udskæringer. I gengivelser ser det ud til, at disse er bygget af stene blokke, der er formet til en konisk og spids form, der ligner stalagmitter.

En tredje kuppelformet bygning afslutter museet.

En skrånende gangbro med store plantemænd og vægge dekoreret med grønt vil blive skåret ud i bakken, hvilket fører til en glaseret indgang til museet. Det indre er endnu ikke afsløret, men forventes at være "interaktivt og banebrydende".

Museum til at bryde jorden i 2022

"Jeg skabte en række dramatiske rum inden for museet, som er arkitektonisk dynamiske og provokerende, hvilket skabte en unik kontekst for museets udstillinger, der ikke beroliger artefakter, men forbedrer og opmuntrer dem, " sagde arkitekten.

Ngaren: Museet for menneskeheden forventes at banebrydende i 2022 og åbent for offentligheden i 2024.

Libeskind, 73, og Leakey, 74, er i øjeblikket crowd-sourcing til projektet om Rabble. Duoen har indsamlet $ 4, 08 mio. (3, 15 mio. Pund) i måltal 7 mio. Dollars (5, 4 mio. Pund) på tidspunktet for offentliggørelsen.

Image
Image

En indgangsgang vil blive skåret ind på stedet

Leakey initierede Ngaren: Museum of Humankind for at følge år med efterforskning i udviklingen af menneskeheden - herunder fungerende som direktør for National Museum of Kenya og leder af Kenyan Wildlife Service.

Han håber museet kan bruges til at tackle en række problemer, som den menneskelige race står overfor i dag, såsom klimaændringer, bæredygtighed, miljøbevidsthed, forståelse af race og etnicitet, udryddelse og teknologi.

Ngaren skal være "opfordring til handling"

"Ngaren er ikke kun endnu et museum, men en opfordring til handling, " sagde han.

"Når vi kigger tilbage gennem fossilprotokollen, gennem lag på lag af lange uddøde arter, hvoraf mange trives langt længere end den menneskelige art nogensinde sandsynligvis vil gøre, bliver vi mindet om vores dødelighed som art."

Anbefalet: