Logo da.designideashome.com

Fed Gul Beklædning Giver Liv Til Bygninger Ved Santa Monica College

Indholdsfortegnelse:

Fed Gul Beklædning Giver Liv Til Bygninger Ved Santa Monica College
Fed Gul Beklædning Giver Liv Til Bygninger Ved Santa Monica College

Video: Fed Gul Beklædning Giver Liv Til Bygninger Ved Santa Monica College

Video: Fed Gul Beklædning Giver Liv Til Bygninger Ved Santa Monica College
Video: Santa Monica College School Tour 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Fed gul beklædning giver liv i mediebygninger på Santa Monica College af Clive Wilkinson

Californiens studie Clive Wilkinson Architects brugte lyse farver, rigelig ruder og vinklede linjer for at skabe et mediecampus i Los Angeles 'Silicon Beach, der sigter mod at nedbryde "skismen mellem uddannelse og arbejdspladsen".

Santa Monica College blev grundlagt i 1929 og ligger i et område kaldet Silicon Beach på grund af udbredelsen af mediefirmaer og tech-startups. Højskolens Center for Media and Design tilbyder grader inden for områder som underholdningsteknologi, grafisk design og filmproduktion.

Image
Image

LA-baserede Clive Wilkinson Architects blev tiltalt for at renovere og udvide en eksisterende akademisk bygning sammen med at skabe en ny facilitet til radiostationen KCRW, der har licens til skolen. En medlemsstation for National Public Radio, KCRW udsender musik, nyheder og talebaseret programmering.

Designteamet brugte utallige timer på at analysere læseplaner, besøge klasseværelser og gennemføre visionære sessioner. Klienten var fokuseret på at skabe et læringsmiljø, der virkelig forberedte de studerende til deres valgte erhverv og nedbrød "skismen mellem uddannelse og arbejdspladsen".

Image
Image

”Tidligt blev det klart, at klienten anså instruktionsuddannelse alene som utilstrækkelig forberedelse til en verden i konstant strøm,” sagde teamet.

"Det nye campus, der resulterede, er et symbiotisk eksperiment med at samlokalisere et medieuddannelsesprogram og en professionel radio- og tv-organisation for at maksimere sikkerhedsfordelene mellem de to berømte institutioner."

Image
Image

Bygningerne besidder en uregelmæssigt formet hjørneegendom på campus. Den udvidede medieteknologibygning strækker sig langs den ene side, mens det nye KCRW Media Center indtager det østlige hjørne af stedet. Mellem dem ligger en gårdhave med en café, anlægsgartneri og en scene.

"Dette centrale rum opmuntrer til samarbejde og interaktion, mens det muliggør, at alle CMD-programmer offentlig konvergeres til et enkelt kreativt samfund, " fortsatte teamet.

Image
Image

Groft trekantet i plan omfatter KCRW-hovedkvarteret 34.000 kvadratmeter (3.158 kvadratmeter). Dette er stationens første dedikerede bygning i dens 35-årige historie, da den tidligere var spredt over fem forskellige steder.

Ydervægge består af lys tonet mursten, lysegule paneler og glas. Bygningen har en opdelet massering, der består af forskellige tilbageslag, fremspring og vinklede overflader.

På den østvendte side af bygningen løber en trekantet volumekantele over stedet, hvilket skaber en skyggefuld terrasse på jordoverfladen. På den nordvestlige side er bygningens indvendige trapper synlige gennem en skulpturel form indpakket i glas og citronskærmede paneler.

Indvendigt indeholder KCRW Media Center åbne arbejdsområder, et publikum der ser galleri og over to dusin studier. Hvide vægge, trælister og orange tæpper er blandt de indvendige finish. Udsatte lofter giver et industrielt præg på et arbejdsområde med dobbelt højde, der er indrammet med balkoner.

Image
Image

Den eksisterende medieteknologibygning, som målte 4552 kvadratmeter, fik en indvendig revision. Holdet tilføjede også en 32.000 kvadratmeter (2.973 kvadratmeter) vinge og et syv-etagers parkeringshus.

Holdet brugte det samme designordforråd som KCRW Media Center, inklusive levende gul beklædning og store glasstrækninger.

Foruden klasseværelser indeholder den udvidede bygning et auditorium på 180 sæder, en produktionssuite, en tv-pakke, redigeringsbakker, computerlaboratorier og samarbejdsrum. Gule accenter og glasskillevægge blev brugt i hele bygningen.

Anbefalet: