Logo da.designideashome.com

Trumps New York-tårne står Over For Bøder På Millioner Dollars Under Green New Deal

Indholdsfortegnelse:

Trumps New York-tårne står Over For Bøder På Millioner Dollars Under Green New Deal
Trumps New York-tårne står Over For Bøder På Millioner Dollars Under Green New Deal
Anonim
Image
Image

Trumps New York-tårne står over for bøder på millioner dollars under Green New Deal

New York-borgmester Bill de Blasio har advaret præsident Donald Trump om, at han kunne blive bøde med $ 2, 1 millioner, hvis han ikke eftermonterer sine tårne i byen for at opfylde nye miljømål.

De Blasio udsendte meddelelse til præsidenten om, at otte af hans bolig- og hoteltårne ikke overholder miljømålene i New York City Green New Deal - et stort nyt initiativ til at reducere byens drivhusgasudledninger.

Trump kan blive udsat for bøder på op til 2, 1 millioner dollars (1, 6 millioner pund) hvert år fra 2030, hvis strukturerne ikke ændres for at opfylde nye standarder.

"Præsident Trump - du er opmærksom på det, " sagde De Blasio. "Dine forurenende bygninger er en del af problemet. Skær ned på dine emissioner eller betal prisen."

Trump tårner blandt "største forurenere i New York City"

Borgmesteren afholdt et møde i Trump Tower i går for at fremme New York City Green New Deal, der blev vedtaget i sidste måned. Initiativet tager en betydelig holdning mod byens højhuse, der tegner sig for næsten en tredjedel af alle drivhusgasudledninger.

Dette inkluderer et mandat for udlejere til at eftermontere højhøjde eller stå over for store bøder, der skal træde i kraft 17. maj. Trump, der var en produktiv ejendomsudvikler inden han blev præsident, fremhæves som et centralt mål.

Hans otte strafbare projekter, der inkluderer Trump Tower, Trump Park Avenue og Trump Palace, skønnes at producere så mange drivhusgasser som 5.800 biler om året. Blandt de værste lovovertrædere er Trump International Hotel & Tower, 1 Central Park West, som forventes at koste $ 850.871 (£ 658.833) i bøder om året, hvis der ikke foretages forbedringer.

"Vi opfordrer [Trump-organisationen] til, hvad de gør med klimaet, " sagde De Blasio under arrangementet den 13. maj. "Hans bygninger er blandt de største forurenere i New York City."

Green New Deal rammer byens højhuse

New Yorks 14 milliarder dollars (10, 8 milliarder pund) Green New Deal omfatter en række initiativer til reduktion af drivhusgasser i byen med 30 procent inden år 2030. Ud over at eftermontere eksisterende højhuse har borgmesteren også forbudt opførelsen af nye glas- og stålskyskrabere.

Nye glaserede strukturer kunne bygges i henhold til den nye lov, men ville være i overensstemmelse med energieffektivitetsmål.

De Blasio planlægger at nedbringe brugen af fossile brændstoffer til fordel for vedvarende energikilder og kilde til nul-emission, vandkraft fra Quebec, Canada. New York City vil også sagsøge fem store petroleumsselskaber for at "komme tilbage i skader på penge for at ordne det, de gjorde mod byen".

New Yorks Green New Deal udgør en del af byens OneNYC 2050-strategi om at blive kulstofneutral inden 2050. Disse mål er i direkte modstand mod ambitionerne fra Donald Trump, som er en skeptik til klimaændringer.

Anbefalet: