Logo da.designideashome.com

Index Architectes Skaber Asymmetrisk Village House I Schweiz

Indholdsfortegnelse:

Index Architectes Skaber Asymmetrisk Village House I Schweiz
Index Architectes Skaber Asymmetrisk Village House I Schweiz

Video: Index Architectes Skaber Asymmetrisk Village House I Schweiz

Video: Index Architectes Skaber Asymmetrisk Village House I Schweiz
Video: @oworusac Erasmus Village House 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Index Architectes skaber asymmetrisk Village House i Schweiz

Schweiziske studioindeks Architectes har designet et hus i Villarlod, Schweiz, med asymmetriske gavler og pakket det ind i en hud af kantede lerfliser.

Indeksarkitekter designede huset som en moderne version af den gavlformede form af lader og bondehuse, der karakteriserer regionen.

En moderne drejning blev tildelt huset ved at udvide takfoten på den sydvestlige facade, overdrive bygningens form og give det mere plads inde.

Takfoten sikrer, at de store glasvinduer, der forer levende områder, er beskyttet mod direkte sollys og giver de gavlformede ender en markant, asymmetrisk form.

Image
Image

Traditionelle bygningsmetoder og materialer blev anvendt i hele projektet for at styrke forbindelsen til den lokale arkitektur.

Village House er konstrueret ved hjælp af en stor træramme og er beklædt næsten udelukkende med små traditionelle fliser, der vikles rundt på facaderne og på det skrå tag.

"Ved at gentage typiske gårdskonfigurationer er kun den sydvestlige facade dækket med træ, " sagde arkitektstudiet, der blev grundlagt i 2011 af Alexandre Noël og Wynd van der Woude.

"At være godt orienteret og beskyttet af en baldakin, er det mindre udsat for vinden og regnen."

Village House's enkle, ensartede sektion aktiverede oprettelsen af en række af forskellige funktionelle zoner i en kontinuerlig åben plads.

Tomten skråner let, så trin sæt falder ned på hver side af indgangen for at forbinde et soveværelse i den ene ende af huset med dobbelthøjde køkken, spisestue og opholdsstue i den anden.

Værelserne er organiseret omkring en central kerne, der indeholder et toilet og bryggers, samt en trappe, der fører til den øverste etage. Soveværelser og en stor landing på første sal modtager naturligt lys fra en række ovenlys, der er indført i det skrå tag.

Anbefalet: