Logo da.designideashome.com

AP Valletta Tilføjer Udvidelse Med Vævet Stenfasade Til The Coach House

Indholdsfortegnelse:

AP Valletta Tilføjer Udvidelse Med Vævet Stenfasade Til The Coach House
AP Valletta Tilføjer Udvidelse Med Vævet Stenfasade Til The Coach House

Video: AP Valletta Tilføjer Udvidelse Med Vævet Stenfasade Til The Coach House

Video: AP Valletta Tilføjer Udvidelse Med Vævet Stenfasade Til The Coach House
Video: TRAVEL VLOG /VALLETTA MALTA 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

AP Valletta tilføjer udvidelse med "vævet" stenfasade til The Coach House på Malta

Arkitektkontor AP Valletta har restaureret et gammelt bushus i byen Balzan, Malta, tilføjet en moderne udvidelse med en vævemønstret stenfasade.

Coach House besætter en bygning beliggende ved siden af Palazzo Bosio fra det 18. århundrede, som ligger i et bevaringsområde i udkanten af Balzans historiske centrum.

Den oprindelige bygning antages at være forud for hovedpalazzoen og har sandsynligvis altid fungeret som servicebygning. AP Valletta omdannede det til en moderne bolig, der bevarer sin oprindelige karakter.

"Coach House er resultatet af en tilgang, der kombinerer sproglige bygningsteknologier med moderne design, " siger David Drago, AP Valetta administrerende direktør.

"Det tager højde for behovene i nutidens meget krævende miljø, mens vi bevarer vores unikke bygget arv."

Først gendannede arkitekterne den faldne struktur til en passende stand ved at reparere stenvægge, der manglede mørtelforbindelser og var blevet beskadiget af planter, der voksede mellem stenene.

De gendannede også originale åbninger i væggene, før de fokuserede på tilføjelsen af en udvidelse i første sal, der huser en ny master suite og ekstra soveværelse.

Image
Image

"For at gøre det, der plejede at være en en-etagers servicebygning, til et hjem, blev en udvidelse designet og podet på omkredsvæggen af den allerede eksisterende struktur, " sagde studiet.

"Alle udvidelser og deres strukturelle indgreb blev udført på en måde for at sikre beskyttelsen af den eksisterende bygning og reversibiliteten af nye tilføjelser, hvor det er muligt."

Den lodrette forlængelse følger nøjagtigt omkredsen af den eksisterende bygning og er beklædt i stenblokke lagt i en vinkel for at frembringe et mønster af geometriske skygger.

Sten med en farvetone, der matcher det eksisterende murværk, blev valgt til at skabe en "vævet stenfasade, der kombinerer moderne minimalisme med sproglige bygningsteknologier".

Bygningens værelser i stueetagen har en stor stue og et tilstødende rum med corbler, der understøtter et loft, der overstiger fire meter i højden.

Nogle af værelserne på dette niveau ville oprindeligt have huset dyr og en bus for palazzos ejer, Vincenzo Bosio.

Bosio var en øverstbefalende for ridderne i St. John-ordenen, der regerede Malta mellem det 16. og det 18. århundrede.

Et af de vigtigste værelser på øverste etage i vognhuset udgjorde oprindeligt en del af palazzoen. Dette rum og de andre værelser i den nye tilføjelse er forbundet til stueetagen med en fritstående skulptureltrappe.

Anbefalet: