Logo da.designideashome.com

Mork-Ulnes Designer Ridge House Til At Udholde Brande I Californien

Indholdsfortegnelse:

Mork-Ulnes Designer Ridge House Til At Udholde Brande I Californien
Mork-Ulnes Designer Ridge House Til At Udholde Brande I Californien
Anonim
Image
Image

Mork-Ulnes designer Ridge House til at udholde brande i det nordlige Californiens vinland

Mork-Ulnes Architects har tilsluttet sig tre konkrete mængder til at danne dette Sonoma County gæstehus med udsigt over skovklædte bakker, der for nylig er ødelagt af ild.

Ridge House er designet til en familie på fem og er placeret på en 18 mål stor (7, 2 hektar) ejendom med en hovedbolig. Mork-Ulnes Architects - som har kontorer i San Francisco og Oslo, Norge - blev tiltalt for at skabe en gæstebolig og swimmingpool, der kunne bruges af klientens udvidede familie og venner.

Image
Image

Huset ligger på en bakketop og har udsigt over bølgende bakker og vinmarker i det fjerne. Manzanita buske og fyrretræer omgiver ejendommen. At få mest muligt ud af denne bukoliske omgivelse var en primær bekymring for arkitekterne, der havde til formål at skabe "en fredelig tilbagetog væk fra kravene i hverdagen".

På grund af webstedets bølgende topografi var en af de vigtigste udfordringer at finde et fladt sted at bygge videre på.

Image
Image

"Fordi webstedet kun tilbyder en smal bånd med jævn grund, valgte vi at skubbe huset ud ad den stejle bjergskråning for at maksimere et fladt, udendørs område, " sagde firmaets grundlægger Casper Mork-Ulnes i en projektbeskrivelse.

"Dette var den eneste måde at imødekomme et generøst udendørs område og pool, hvorfra man kunne nyde Sonomas klima og natur."

Image
Image

I stedet for et stort gæstehus ønskede klienterne tre separate suiter, hver med sin egen indgang, badeværelse og udendørs terrasse. Som svar, udtænkte teamet en trio med forskellige mængder toppet med tykke, skrå tag. Bygningen er på 1550 kvadratmeter på 1.650 kvadratmeter, der inkluderer overdækkede dæk.

Image
Image

"Mængderne falder gradvist ned med karakteren og indlejrer stedets naturlige konturer, så bygningens masse blødgøres ind i bjergskråningen, " siger studiet. "Et kontinuerligt tag med flere gavler forbinder de diskrete enheder til en sammenhængende helhed, mens dens toppe og dale gentager bakkerne ud over."

For at sikre, at bygningen ville være lavt vedligeholdende og modstandsdygtig over for brand, valgte teamet at bruge beton til fundament, plader, vægge og tag. Det var et klogt valg, da en brand ødelagde området, mens projektet nærmede sig færdig.

Image
Image

"Nonnen Wildfire i 2017 indhyllede ejendommen, " sagde holdet. "De omkringliggende skove og enge blev ødelagt, men det betong gæstehus overlevede begivenheden."

Betonelementerne danner også en termisk masse, der hjælper med at holde værelserne kølige om sommeren og varme om de kølige nætter. Dybe tagoverhæng giver skygge, hvilket hjælper med at minimere solvarmevinst.

For at give facaderne en struktureret finish brugte teamet standard tømmerplader i betonforskalingen. De pladeformede overflader henviser til den traditionelle træbeklædning, der findes i regionen, samtidig med at den giver en organisk kvalitet til boligen. Glat beton blev brugt til tagene og indvendige overflader.

De sydlige og vestlige facader er stort set uigennemsigtige, mens de modstående sider er sammensat af glasplader og glasskydedøre. Rigelig ruder giver en vidunderlig udsigt og en stærk forbindelse til landskabet.

Image
Image

”Gulvpladerne, der er forankret i bjergskråningen, flyder ud over den stejle undergrund og skaber hvert soveværelse med sin egen privilegerede, private udsigt,” tilføjede teamet.

Anbefalet: