Logo da.designideashome.com

Otte New York-boliger, Der Er Ideelle Til At Fejre Starten Af sommeren

Indholdsfortegnelse:

Otte New York-boliger, Der Er Ideelle Til At Fejre Starten Af sommeren
Otte New York-boliger, Der Er Ideelle Til At Fejre Starten Af sommeren
Anonim

Otte New York-boliger, der er ideelle til at fejre starten af sommeren

Efterhånden som vejret varmer op i USA, har vi valgt otte huse på New Yorks Long Island, som er perfekte til afslapning, herunder en bopædsby med en uendelig pool af Marvel Architects og et hus ved stranden toppet med græs af Mapos Studio.

Image
Image

Peconic House af Mapos Studio

Dette lineære hjem af New York arkitektfirma Mapos Studio ligger på en frodig, men sandet ejendom i Long Island. Huset ligger i en bakke klædt i stål og ubehandlet træ og toppet med et grønt tag for at blandes med omgivelserne.

Få mere at vide om Peconic House ›

Image
Image

Bellport Bay House af Toshihiro Oki

New York-arkitekten Toshikiro Oki har parret hvide lersten og ruder i dette feriehus. Den lavtliggende ejendom er beliggende i Long Island-landsbyen Bellport og har udsigt over Bellport Bay.

Få mere at vide om Bellport Bay House ›

Image
Image

Wetlands House af Ryall Sheridan Architects

Denne myrlandsophold ligger på bælter for at lade oversvømmelse passere nedenunder. Hjemmet er designet af New York-baserede Ryall Sheridan Architect og ligger i en isoleret landsby kaldet Orient på spidsen af Long Island og giver et tilflugtssted for et Brooklyn-par.

Få mere at vide om Wetlands House ›

Image
Image

Eco House af Vibeke Lichten

En skovrydning på Shelter Island giver plads til dette isolerede konkrete hjem New York-arkitekt Vibeke Lichten designet til hendes familie. Projektet har en udendørs pool, en mikrovingård, en tagterrasse og en overflod af kunstværker.

Få mere at vide om Eco House ›

Image
Image

North Fork Bluff House ved opløsning 4 arkitektur

En steely præfabrikeret bopæl på Long Islands nordligste spids af North Fork blev designet til let montering af det lokale studio Resolution 4 Architecture. Hjemmet består af fire lige store størrelser og er et sommerferie for tre generationer af familie.

Få mere at vide om North Fork Bluff House ›

Image
Image

Gamle Sag Harbour Road hus af Blaze Makoid Architecture

Blaze Makoid Arkitektur forudså dette to-etagers rektangulære hus som "en hemmelig enklave i træerne". Det cedertræ beklædte hus har store glasstræk, der glider op til en nærliggende pool og skove i Long Island's Hamptons samfund.

Få mere at vide om Ols Sag Harbor Road House ›

Image
Image

Red Creek Road Retreat af Marvel Architects

New York-firmaet Marvel Architects designede dette hjem omkring en uendelig pool med udsigt over Peconic Bay i den populære ferieby Southampton. Huset er en weekendoptog med tre soveværelser og rigelig plads til underholdning.

Få mere at vide om Red Creek Road Retreat ›

Anbefalet: