Logo da.designideashome.com

AIA Annoncerer Vinderne Af Small Project Awards

Indholdsfortegnelse:

AIA Annoncerer Vinderne Af Small Project Awards
AIA Annoncerer Vinderne Af Small Project Awards

Video: AIA Annoncerer Vinderne Af Small Project Awards

Video: AIA Annoncerer Vinderne Af Small Project Awards
Video: AIA Chicago Small Project Awards 2015 2023, Oktober
Anonim

AIA annoncerer vinderne af Small Project Awards 2019

BIGs lille kabine i Upstate New York, et bederum i Arizona og et udendørs toilet med gabionvægge er blandt de 12 vindere af dette års AIA Small Projects Awards.

Den årlige American Institute of Architects Small Projects Awards anerkendes i dag og anerkender små og lavbudgetprojekter, der er afsluttet i USA i det forløbne år.

Nu i det 16. år er priserne opdelt i tre kategorier: den første for design, der koster op til $ 150.000 (£ 119.000); det andet for små projekter under $ 1, 5 millioner (£ 1, 2 millioner); og den tredje til bygninger eller installationer under 465 kvadratmeter.

En bro i en skov, BIGs hytte og en børneklub blev tildelt priser i kategori 1. For kategori to blev der tildelt priser til et bønnerum, en stald, huse og boligkomplekser. Vinderne var mere varierede i eller kategori tre, inklusive udendørs toiletter, et træhus og en bolig hos Chicago-firmaet Vladimir Radutny Architects.

Læs videre for en oversigt over hver vinder af Small Project Awards 2019 fra AIA:

Image
Image

Fotografi af Matthew Carbone

Klein A45, Catskill Mountains, New York af Bjarke Ingels Group

Klein A45 er den første prototype, der er konstrueret i New York og vil være helt tilpasselig for husejere at købe, skræddersy og få det lille hus bygget inden for 4-6 måneder på ethvert sted, til ethvert formål. Designet udvikler sig fra den traditionelle A-rammekabine: A45 øger det brugbare gulvareal ved at tage en firkantet base og dreje taget 45 grader for at hæve det lille hjem til en skyhøje 13 fod (3, 9 meter) højde.

Ved indsejling reflekterer det 180 kvadratmeter (16, 7 kvadratmeter) indre rum en minimal nordisk bolig: fra Douglas Fir-gulvet til de isolerende naturlige korkvægge bringer A45 naturen ind. En elegant Morsøe-brændeovn, et lille køkken fra Københavns Møbelsnedkeri, håndlavede møbler fra Carl Hansen og en seng udstyret med Kvadrat-stof designet af Soren Rose Studio pryder A45. Badeværelset er lavet af cedertræ med inventar af VOLA. A45 samles i moduler på stedet og består af 100 procent genanvendelige materialer.

Image
Image

Fotografi af Cornell Anderson

Forest Park Bridges, Portland, Oregon af Fieldwork Design & Architecture

Beliggende i Forest Park i Portland, Oregon, en af de største skovklædte byparker i landet, bestod projektet af at levere holdbare, skalerbare og sikre udskiftningsbroer til tre populære og elskede vandrestier. Designteamet skabte broer fremstillet af fire fods (1, 2 meter) modulkomponenter, der kan bringes til stedet manuelt, hvilket minimerer forstyrrelse af stedet og træfjerning i dette følsomme miljø.

Vejret strukturelle komponenter i stål er meget holdbare og patina over for toner, der passer sammen med de organiske farver i den omgivende kontekst. Med inspiration fra vertikaliteten af de indfødte Douglas granlunde i Forest Park, understreger de lodrette lameller af broerne udsigten fra broerne op og nedstrøms og til det naturlige miljø ud over. Yderligere forbedrer udsigterne, er rækværkene vinklet væk fra stien og inviterer børn og andre brugere til at pause, læne sig mod cedertræklisten og se de bevægende farvande nedenfor.

Image
Image

Fotografi af Dror Baldinger

Northside Boys and Girls Club, Fort Worth, Texas af Ibanez Shaw Architecture

Designet inviterer folk gennem den nye glaserede indgang og trækker dem mod et venligt ansigt. Når familier kommer ind, kan de nu se de aktiviteter, der er tilgængelige for deres børn. Stålbænke og et laserskåret stålbord er pulverlakeret og toppet med fast overflade, mens malede tektumpaneler giver akustisk aflastning. Disse materialer giver holdbarhed uden "tyngden" af den originale bygning. De hvide elementer på blå skaber en stærk følelse af brand, der bryder igennem banaliteten i strukturen. Om natten når elementerne ud over bygningens fodaftryk og skaber en stærk visuel tilstedeværelse i nabolaget.

Der er et lag med mening foldet ind i formen. Indgangen til aluminiumsindgangen er et visuelt symbol på de børn, hvis livsstier er blevet ændret af Boys and Girls Club. Baldakinets plan afbrydes af huller, så solen kan stråle lyspunkter om eftermiddagen. Hvert år bores der et hul for hvert barn, der afslutter deres universitetsforberedelsesprogram og går videre til college. Hver dag går børn, personale og forældre under en skyggehul af aluminiumsplade ved indgangen til denne gren, hvor lyspunkterne falder over dem, mens de går. Efterhånden som årene går, vil følelsen af inspiration vokse, når børn går under en baldakin, der udsender mere lys med hvert år, der går. Når organisationens indflydelse spiller i lyset uden for døren.

Image
Image

Fotografi af Arkitektur Bygningskultur

Jarrett Street 12, Portland, Oregon af Architecture Building Culture

Jarrett Street 12 er beliggende i det nordlige Portland langs MAX letbane. Projektet er et 6600 kvadratmeter stort, 12-etagers overkommelig boligprojekt. Enhederne blev alle tilbudt til under markedspriser gennem City of Portland SDC fritagelsesprogram, der hjælper udviklere ved at reducere deres udviklingsomkostninger i bytte for at bygge overkommelige, til salg, boligboliger.

Den enkle massering er et svar på webstedet og bestemmelsesbegrænsninger. Det samlede areal er kun 3.900 kvadratmeter. Bygningen består af tre 2.538 kvadratmeter (236 kvadratmeter) etager med fire enheder på hver etage. Ud over den meget effektive planlægning anvendte projektet modulopbygget konstruktion, hvilket reducerede byggetid og budget. Bygningens design er præget af en overlappende beklædningsdetalje, der giver et subtilt lagdelt udseende til bygningens massering. Resultatet er en innovativ udvikling, der hjælper med at tackle byens overkommelige boligkriser.

Image
Image

Fotografi af Debartolo Architects

Bede Space Redemption Gilbert, Gilbert, Arizona af Debartolo Architects

I 2017 udfordrede ledelsen af Redemption Church Debartolo Architects til at designe et rum, der udelukkende var dedikeret til bøn. Det er blevet sagt, at "bøn bringer vores hjælpeløshed til Gud." I hundreder af år er rum og steder specifikt designet til at fremme ens intime kommunikation med Gud.

I modsætning til den bearbejdede, udadvendte kvalitet af den eksisterende bygning, hvor pladsen befinder sig, er bedeområdet beskedent og forbeholdt. Hensigten var at føle sig 'skabt', mere end 'fremstillet'. For at opnå dette blev fælles dobbeltgran to-for-fire valgt som det vigtigste materiale for dets rå tilstedeværelse, varme og økonomi, et enkelt materiale, der kunne fungere som gulve, vægge, loft og bænke. Et almindeligt materiale med tusinder af ufuldkommenheder blev til noget ekstraordinært, når det forenes. Analogt med kirken er hver person et unikt udtryk for Gud, men når det forenes, bliver helheden smukkere end delene.

Image
Image

Fotografi af Casey Dunn

Saxum Vineyard Equipment Barn, Paso Robles, Californien af Clayton & Little Architects

Beliggende i Templeton Gap-området i Paso Robles, Californien, hviler denne enkle landbrugsstruktur ved tæerne på den 50 mål store James Berry Vineyard og den tilstødende vinfremstillingsvirksomhed. At sidde vagtpost som den førende struktur, der er til stede ved indsejling i den vingårdede lette ejendom, laden og dens vedvarende energisystem taler til vingårdens forpligtelse til bæredygtighed og underdanighed til det naturlige landskab.

Forestillet sig som en moderne staldstal giver den genvundne rørstruktur til oliefelt en anker til et solcelletak og overdækket opbevaring til udstyr, værksted og vedligeholdelsesrum og opbevaring til husdyrforsyninger. Ved at anvende et lamineret solcellemodulssystem som både det faktiske primære tag og den vedvarende energi-generator opvejes eventuelle ekstra omkostninger til konstruktion af et ekstra tag. Minimalistiske og bjærgede materialer blev valgt til at modstå det særligt tørre klima, for regional tilgængelighed, langvarig holdbarhed og for at minimere behovet for regelmæssig vedligeholdelse.

Fotografi af Casey Dunn

South 5th Residence, Austin, Texas af Alterstudio Architecture

South 5th Residence glider nonchalant ind i Austins eklektiske Bouldin-kvarter og forhandler dygtigt Austins krav til zoneinddeling, kuvert og kritisk rodzone. En sjælden, 25 tommer durand egetræ og en uventet stejl pletter skabte en kraftig omstændighed for et hus, der fremhæver udsyn og en dynamisk rumlig rækkefølge, samtidig med at det er et abstrakt baggrund for serendipiteten af lys og omstændigheder.

Besøgende ankommer til en frodig gårdsplads under den majestætiske eg. En tynd, fire tommer gabionvæg på gaden, stedsegrønne plantager og en perforeret, Corten korrugeret skærm mod syd, giver forskellige grader af privatliv og animation for ensemblet. En gennemsigtig opholdsstue svæver over det tumlende karbad og afslører et ekspansivt panorama. De viscerale strukturer af beton, malet færdigt stål og rå stukker præsenteres mod fint detaljerede møllearbejde og brugerdefinerede websteder, glaserede vinduesvægge, som er indrammet med spaltet hvid eg og stål til dannelse af flitchplader.

Image
Image

Fotografi af Eric Schmid

Squirrel Park, Oklahoma City, Oklahoma af Allford Hall Monaghan Morris

Reagerer på en følsom og bæredygtig måde på Oklahoma Citys imperativ for at øge densiteten i eksisterende boligkvarterer, bruger Squirrel Park innovativ brug af modificerede forsendelsescontainere til at skabe fire enfamiliehuse. Hver byder på cirka 1400 kvadratmeter boligareal, hvor dets ukonventionelle indretning er i kontrast til den moderne, industrielle udvendige æstetik.

Designet fortolker komponenterne i en traditionel kvartergade i mindre skala, hvilket tilskynder til udendørs ophold og interaktion. Webstedets unikke natur som et parklignende miljø vil blive forbedret gennem fastholdelse af eksisterende modne træer, tilvejebringelse af delte udendørsarealer og nyplantning og tilføjelse af grønne tag for at hjælpe med energieffektivitet og biodiversitet.

Fotografi af Casey Dunn

Sugar Shack Residence, Austin, Texas af Alterstudio Architecture

Sugar Shack Residence glider mellem en dramatisk kløft og en intim gård, der både definerer og imødekommer de tilstødende omstændigheder. Organiseret lineært forhandler indvendige rum mellem disse to kraftige landskabsbetingelser og omfavner deres meget forskellige egenskaber.

Et cedertræbelagt bind, der er behandlet i det traditionelle japanske Shou Sugi Ban, er vinkelret på gaden og svæver over landskabet. Besøgende kommer ind i midten af huset, hvor en udvendig, glasindkapslet trappe trænger ind i volumen fra en carport gemt i bjergskråningen nedenfor. Vinduer dirigerer ens blik strategisk ind i træet baldakin eller mod den private gårdhave og justeres med bygningens kanter, skiftevis glider under gulvet eller over loftet.

Omhyggelig opmærksomhed på detaljer er allestedsnærværende, og abstraktion bruges til at fokusere opmærksomheden på subtiliteten af lys, materiale og omstændigheder. Her er malerfabrikeret stål og pladeformet beton indstillet mod specialfremstillet, røget hvidt egetræskabe og gulve.

Fotografi af Mike Schwartz

Michigan Loft, Chicago af Vladimir Radutny Architects

Inde i et århundrede gammelt struktur, der oprindeligt blev bygget til montering og visning af biler, renoverede vi en bolig, der ikke fungerede som et husrum. Skalerede arkitektoniske komponenter, materialefastholdelse og teaterbelysning mindsker den overordnede rumlige dominans, mens åbenhed og klarhed i rummet opretholdes. Den kontinuerlige træplatform organiserer det store rum i det åbne rum og giver en kant til et mere intimt møbelarrangement og en betegnelse for genstande, der vises.

Den sovende terning er beklædt i stål og er placeret væk fra omkredsen for større støj- og temperaturregulering, det er et visuelt anker, der transformerer, hvilket afslører en af de mange anvendelser, der findes inde i. Når man bevæger sig mellem de bølgende niveauer, afsløres en række uventede udsigter og forhold, der bringer husejere tættere på de rå kvaliteter i den industrielle rå kappe, der er deres hjem.

Image
Image

Fotografi af Erik Sommerfeld

Longs Peak Toilets, Rocky Mountain National Park, Colorado af ColoradoBuildingWorkshop

National Park Service var fast besluttet på at finde et bedre privat design og en mere human løsning af indsamling af affald og samarbejdede med ColoradoBuildingWorkshop, design-build-programmet ved CU Denver, for at omdesigne og konstruere nye backcountry-privier. De nye Long's Peak-toiletter undersøger lette præfabrikerede konstruktioner og nye metoder til indsamling af affald for at minimere det menneskelige fodaftryk i Colorado's baggrundsland.

Den endelige designløsning er en serie præfabrikerede strukturelle gabionvægge. Inden i gabionerne triangulerer en række tynde stålplader øjeblikkelige rammer sideværts belastninger i strukturen, mens sten, der er samlet på stedet, bruges som ballast. Denne innovative konstruktionsenhed giver mulighed for hurtig konstruktion på stedet (projektet blev opført på otte dage) og en arkitektur, der forsvinder i det omgivende landskab.

Image
Image

Fotografi af Timothy Hursley

Anbefalet: