Logo da.designideashome.com

TRS Studio Ser For Sig Containere Som Overkommelige Boliger I Peru

Indholdsfortegnelse:

TRS Studio Ser For Sig Containere Som Overkommelige Boliger I Peru
TRS Studio Ser For Sig Containere Som Overkommelige Boliger I Peru

Video: TRS Studio Ser For Sig Containere Som Overkommelige Boliger I Peru

Video: TRS Studio Ser For Sig Containere Som Overkommelige Boliger I Peru
Video: Så flot, billigt og hurtigt kan de bo i containere i Helsingør Kommune 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

TRS Studio ser for sig containere som overkommelige boliger i Peru

To forsendelsescontainere er samlet og toppet af en vinklet polycarbonatudvidelse i dette konceptuelle design til billige boliger af det peruanske firma TRS Studio.

TRS Studio designet de spekulative boliger til samfund, der kæmper med boligproblemer og mangler ressourcer at bruge til at købe byggematerialer. Studiet bruger den peruanske by Pachacutec, en lille bygning ca. 300 km syd for Lima, som et eksempel.

Mange hjem i området er bygget med bjærgede materialer og er i "ikke-arkitektonisk kvalitet" ifølge Lima arkitektstudie. Dets forslag foreslår at bruge genanvendte forsendelsescontainere, som er rigelige, billige og holdbare, til at give en struktur, der er bedre egnet til beboelse.

De ISO-containere, der bruges til forslaget, har et samlet fodaftryk på cirka 60 kvadratmeter. I ordningen ville de blive sammenføjet på deres lange side for at skabe en rektangulær grundplan fire meter bred og 15 meter lang.

Image
Image

Gengivelser af projektet illustrerer, hvordan containerens brede døre kunne svinge åbne og udvide boligens beboelsesområder til det udendørs. Ud over det vigtigste opholdsområde vil stueetagen også indeholde et tekøkken, toilet og et soveværelse på bagsiden.

Plantning af områder langs hver side af soveværelset ville give ejerne mulighed for at holde en lille have indendørs. Disse ville blive udsat for polycarbonatloftet ovenfor og giver masser af naturligt lys.

"Det er vigtigt at overveje haver inde i designet, fordi grønne [er] en fremragende termisk regulator, " sagde TRS Studio i en projektbeskrivelse.

Indvendige skillevægge vil blive bygget i orienteret strengpanel (OSB) krydsfiner, et billigt materiale, der allerede er tilgængeligt i Pachacutec-samfundet.

En central trappe lavet af det samme materiale ville føre til det øverste niveau, der er vist som en vinkelforlængelse lavet af genanvendte polycarbonatpaneler.

Den delvis anden sal vil indeholde to soveværelser og en undersøgelse bygget som en mezzanin samt et delt badeværelse i midten. Studiet valgte at begrænse det øverste etages gulvarealer for at give rigelig dagslys ind i de vigtigste boligarealer nedenfor.

"Lys og ventilation er direkte og naturligt ved vinduer i taget, " sagde TRS Studio.

Arkitekterne har også forudset beboerens potentielle behov for mere soveplads i deres design. Soveværelserne ville være store nok til at passe køjesenge, og studieområdet ovenpå kunne konverteres til et fjerde soveværelse.

I stedet for at foreslå et engangsdesign til boliger, ser studioet denne prototype, der skal replikeres af andre beboere i Pachacutec og videre.

”Fællesskabets deltagelse vil være aktiv i hvert øjeblik, og det vil være nødvendigt at støtte og regulere den bæredygtige konstruktion,” sagde den.

Billeder viser forskellige huse i forskellige sammenhænge, enten samlet i grupper eller som enkelt moduler. Ifølge TRS Studio kunne lokaliteten Pachacutec blive en model til at levere billige og selvbyggede boliger i hele Peru.

"Et grundlæggende aspekt i denne oplevelse vil være ændringen i bybilledet af Pachacutec City som et demonstrativt område inden for bæredygtig byggeri, " sagde de i en projekterklæring.

Anbefalet: