Logo da.designideashome.com

Garret Cord Werner Inkluderer Tre Puljer I Seattle Hus Designet Til Ivrig Svømmer

Indholdsfortegnelse:

Garret Cord Werner Inkluderer Tre Puljer I Seattle Hus Designet Til Ivrig Svømmer
Garret Cord Werner Inkluderer Tre Puljer I Seattle Hus Designet Til Ivrig Svømmer

Video: Garret Cord Werner Inkluderer Tre Puljer I Seattle Hus Designet Til Ivrig Svømmer

Video: Garret Cord Werner Inkluderer Tre Puljer I Seattle Hus Designet Til Ivrig Svømmer
Video: David Garret: Walk this way LIVE 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Garret Cord Werner inkluderer tre puljer i Seattle hus designet til ivrig svømmer

En reflekterende dam, en skødepool og en jacuzzi, der skiller sig sammen og organiserer pladserne i denne bolig, som Garret Cord Werner designet til en ø midt i Seattles Lake Washington.

Beliggende på Mercer Island blev det 4200 kvadratmeter store hjem afsluttet for en klient, der er en ivrig svømmer og interesseret i at bo tæt på vand.

"En ivrig svømmer, klienten ønskede en helligdom i byen, en med privatlivets fred, men som også udnyttede stedets panoramaudsigt over Lake Washington og Olympiske bjerge ud over, " sagde Garret Cord Werner Architects i en projektbeskrivelse.

Huset med tre soveværelser kaldes Mercer Island Modern er på to niveauer. Det krydses af en "rygsøjle" af vand, der deler de indvendige rum og giver adgang til vand til flere forskellige rum. To broer, den ene er dækket og den anden åben for elementerne, spænder over dette kløft.

Image
Image

Fra indkørslen passerer besøgende en reflekterende vandfunktion, der signaliserer indgangen til hjemmet.

"Oplevelsen af at gå op til og … over vand, både inde i og uden for hjemmet, skaber en dramatisk og rolig følelse, som man sjældent oplever i en boligbygning, " sagde Garret Cord Werner i en projektbeskrivelse.

Image
Image

En indvendig bro omgivet af glas fører fra foyeren til hovedområdet, et åbent koncept køkken, stue og spisestue med omviklede glasvægge der åbner ud mod landskabet. En terrasse mod øst giver beboerne mulighed for at udvide deres bolig udendørs i godt vejr.

Image
Image

"Dette projekt er et perfekt udtryk for Garret Cord Werners konstante sløring af linjen mellem indendørs og udendørs rum, " sagde arkitekterne.

En skødepool er placeret i midten af hjemmet og adskiller groft de offentlige områder fra soveværelset. Ejerne kan få adgang til stuen via en udvendig gangbro, der forbinder deres suite med dækket uden for stuen.

Image
Image

De kan også nyde en privat terrasse direkte fra deres værelse med udsigt over søen Washington nedenfor. Den tredje pulje i sekvensen er en jacuzzi med en uendelig kant, en konfiguration, der skaber illusionen om, at vandet i spaen strømmer ud i horisonten.

På det lavere niveau er der to ekstra soveværelser, der kan rumme gæster. Direkte under hovedområdet var arkitekterne medierum og familieværelse.

Anbefalet: