Logo da.designideashome.com

Studio Gang Opdaterer Design Til Natural History Museum-udvidelsen I New York

Indholdsfortegnelse:

Studio Gang Opdaterer Design Til Natural History Museum-udvidelsen I New York
Studio Gang Opdaterer Design Til Natural History Museum-udvidelsen I New York

Video: Studio Gang Opdaterer Design Til Natural History Museum-udvidelsen I New York

Video: Studio Gang Opdaterer Design Til Natural History Museum-udvidelsen I New York
Video: Calling All Cars: The 25th Stamp / The Incorrigible Youth / The Big Shot 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Rendering af Neoscape og Studio Gang

Studio Gang afslører nye detaljer om Natural History Museum-udvidelsen i New York

Det amerikanske arkitektfirma Studio Gang har udgivet et opdateret sæt gengivelser af sin bølgende tilføjelse til American Natural History Museum på Manhattan.

Studio Gang afslørede nye gengivelser af tilføjelsen, kendt som Richard Gilder Center, for at falde sammen med udvidelsens banebrydende sidste uge.

Centret er designet til at tilføje gallerier, klasseværelser, et teater og et bibliotek til American Museum of Natural History i New Yorks Upper West Side. Det vil også omfatte et insektarium og en levende sommerfugludstilling året rundt.

Ordningen, der først blev afsløret i 2015, har til formål at henvise til en bølgende facade inspireret af naturlige jordprocesser og klippeformationer. De nye billeder afslører, at væggene vil omfatte tykke lys blokke med uregelmæssigt formede vinduer som åbninger.

"Vores design til Gilder Center vil invitere besøgende til at udforske museets vidunder med dets åbenhed og glatte, flydende geometri, " sagde studiens grundlægger Jeanne Gang ved den banebrydende ceremoni den 12. juni.

Blandt bygningens funktionelle rum er Central Exhibition Hall, et atrium flankeret af ekspansive glasvægge, der vil byde velkommen. Dens kavernøse interiør, der består af strukturerede vægge og stier, vil danne en fortsættelse af det klippelignende ydre. Et stort ovenlysvindue vil øverste tilføjelsens atrium, hvilket bringer ekstra naturligt lys ind.

”Gennem et netværk af nye forbindelser vil folk være i stand til at følge deres egen nysgerrighed for at opdage skatte fra naturhistorien,” tilføjede Gang. "Dette netværk åbnes gennem Central Exhibition Hall, der bruger flydigheden af beton til at skabe en porøs struktur og et ikonisk interiør."

Gilder Center hæver syv etager og måler 230.000 kvadratmeter (21.367 kvadratmeter). Forbindelser mellem nye og eksisterende dele af museet er også indarbejdet i designet.

Andre detaljer inkluderer krumme åbninger med glaserede balustrader, der giver besøgende mulighed for at skimte over det centrale område.

Udstillinger vil blive designet af New York-firmaet Ralph Appelbaum Associates, herunder et glasvolumen i flere etager, der er vært for cirka fire millioner eksemplarer. Herfra vil besøgende være i stand til at se i arbejdssamlingsområder for første gang.

"Gilder Center's lysfyldte kløfter vil give en generation af besøgende mindeværdige interaktioner med det lidenskabeligt indsamlede og videnskabeligt undersøgt bevis for vores plads i naturen, " sagde Ralph Appelbaum fra Ralph Appelbaum Associates ved arrangementet.

"Innovative læringsmuligheder gør opdagelse og problemløsning til en kreativ aktivitet for alle besøgende, og denne nye facilitet vil være et godt vidnesbyrd om New York City-filantropi og modigt lederskab, " tilføjede han.

Studio Gangs tilføjelse vil forbinde 10 bygninger på tværs af det spredte campus på American Museum of Natural History, mens de erstatter tre eksisterende.

Bygningen, der modtog godkendelse fra byens Landmarks Conservation Commission i 2016, tilslutter sig det 150 år gamle museum og dets varierede stilbygninger, der spænder fra viktoriansk gotisk til romansk genoplivning og mere moderne design.

"Den nye bygning vil både være en bogstavelig og abstrakt henvisning til formålet med museet og til former, materialer og detaljer om de andre fremtrædende bygninger inden for dette kompleks, " sagde Sarah Carroll, formand for bevaringskommission for landmærker i New York City.

Gilder Center vil støde op til Theodore Roosevelt Park med frodige beplantninger, træstier og udendørs siddepladser integreret med hovedindgangen.

Som en del af projektet vil Massachusetts-firmaet Reed Hilderbrand også lede landskabsdesignet, herunder opgraderet dræning og kunstvanding, en bredere indgang fra Columbus Avenue og sti-justeringer ved Nobelmonumentet for at lindre overbelastning og give mere plads udenfor stien.

Museumsbygningen forventes at modtage en guld LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) som anerkendelse af dens bæredygtige designfunktioner, som inkluderer planer om at reducere affald og spare energi.

Anbefalet: