Logo da.designideashome.com

OJT Opretter Bastion Community-boliger For Krigsveteraner I New Orleans

Indholdsfortegnelse:

OJT Opretter Bastion Community-boliger For Krigsveteraner I New Orleans
OJT Opretter Bastion Community-boliger For Krigsveteraner I New Orleans

Video: OJT Opretter Bastion Community-boliger For Krigsveteraner I New Orleans

Video: OJT Opretter Bastion Community-boliger For Krigsveteraner I New Orleans
Video: Radiussøgning på Boligsiden.dk 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

OJT opretter Bastion Community boligkompleks for krigsveteraner i New Orleans

New Orleans firmakontor Jonathan Tate har omdannet et ledigt, træstoppet sted til et boligkompleks for soldater og deres familier med boliger arrangeret på en måde, der sigter mod at fremme social binding og forhindre isolering.

Bastion Community-udviklingen ligger i Gentilly, et forstads kvarter, der stort set domineres af eneboliger. Projektet indtager et relativt fladt, 2, 4 hektar stort areal, besat med modne egetræer.

Komplekset blev designet af det lokale studiokontor Jonathan Tate eller OJT, som har skabt en række overkommelige boligprojekter i New Orleans.

Image
Image

Bastion-projektet er beregnet til at tilbyde et "beskyttet, men inkluderende og blomstrende levende arbejdsmiljø" for kampveteraner efter 11. september og deres familier. En stor del af enhederne afsættes til beboere med lav indkomst.

Designet følger den "forsætlige nabolande" -model, der er udtænkt af Generations of Hope, en non-profit organisation, der fokuserer på at skabe boligudvikling besat af fosterbørn og deres plejere, sammen med seniorer, der modtager nedsatte huslejer i bytte for frivilligt arbejde.

Gruppens første sted, Hope Meadows i Illinois, åbnede i 1994 og har påvirket lignende udviklinger, såsom Bastion Community.

Image
Image

"Bastion tilpasser potentialet i intergenerationssamfund til at udfylde et hul i offentlige og privatudviklede veteranboliger, " sagde OJT i en projektbeskrivelse.

Mens de blev udtænkt af Bastion-designet, stod arkitekterne over for en række udfordringer. For det første var de nødt til at afbalancere høj densitet med respekt for forstadskonteksten.

Tilvejebringelse af åben plads var også vigtig, ligesom foregribelse af oversvømmelse og bevarelse af stedets 60 år gamle træer. Udviklingen var også nødvendig for at tilbyde lokalsamfund, og det var nødvendigt at være opmærksom på de unikke udfordringer, som veteraner står overfor, som har udholdt krig og traumer.

Image
Image

"Målene var at udvikle en masserende og rumlig organisation, der både støttede missionen og integrerede i det omkringliggende kvarter, " sagde holdet. "Resultatet var en bygningskonstruktion og konfiguration af websteder, der var økonomisk, bæredygtigt og socialt elastisk."

OJT sluttede med at foreslå 29 diskrete lejlighedsbygninger, der hver indeholdt to enheder - i alt 58 boliger. Lejlighederne indeholder et, to eller tre soveværelser og spænder fra 720 kvadratfod (67 kvadratmeter) til 1.200 kvadratfod (111 kvadratmeter).

Hver enhed har hvælvede lofter og betjenbare vinduer for at lette naturlig ventilation.

Image
Image

Bygningerne er beklædt med gavletag og er beklædt med cementagtige paneler og plade-og-bat-sidespor. Boligerne er samlet i grupper på to, hvor de fire enheder vender mod en slank central gårdsplads.

Denne konfiguration blev valgt baseret på forskning i, hvordan levevilkår kan fremme sociale bånd og hjælpe med at forhindre isolering.

”Yderligere blev enheder designet til enten at være fuldt ADA-tilgængelige eller let tilpasningsdygtige på et senere tidspunkt, herunder blokering eller afstivning til avanceret medicinsk udstyr til hjemmet,” siger studiet.

Image
Image

I betragtning af projektets stramme budget brugte teamet effektive konstruktionsteknikker og en boligdesign, der var "konventionel, enkel og let repeterbar". Hver enhed koster $ 145.000 for at konstruere (£ 115.638).

Grundlæggende trærammer og fabriksmonterede tagstænger blev anvendt. De valgte materialer er meget holdbare og lavt vedligeholdende, og mange har langvarige garantier.

Image
Image

Udviklingen indeholder også et 1.800 kvadratmeter (167 kvadratmeter) samfund og wellness-indgang, som vil blive afsluttet i fase to. Alle bygningerne er arrangeret omkring en central fodgængere.

"Med hensyn til at opbygge fodspor, afspejler udviklingen netop omfanget og rytmen i det omkringliggende forstads kvarter, " sagde holdet.

"Hver bygning er løsrevet og fordelt for at efterligne den visuelle porøsitet af enfamiliehuse på tværs af tilstødende gader."

Image
Image

Resiliency var et centralt anliggende, da udviklingen ligger tæt på London-kanalen, hvor en beskyttende oversvømmelsesmur gik ned under orkanen Katrina i 2005. Gentilly-distriktet udholdt kraftigt gulvbelægning som resultat, og de tidligere bygninger på stedet for Bastion Community havde at blive raseret.

I betragtning af denne historie brugte designteamet moler til at hæve Bastion-bygningerne, som tillader vand at strømme gennem stedet. Strategier til filtrering, opbevaring og returnering af vand til jorden blev også indarbejdet i ordningen.

Image
Image

Foruden stormvandshåndteringen har projektet en række bæredygtige funktioner, herunder forbedret isolering og højtydende HVAC-udstyr. Der er truffet bestemmelser om at inkludere fotovoltaiske paneler i fremtiden.

Da projektet modtog statsfinansiering, var det underlagt en række specielle krav, såsom mandater til at ansætte lokale arbejdstagere og historisk dårligt stillede virksomheder. Projektet har også modtaget finansiering fra individuelle og virksomhedsdonorer.

OJT blev involveret for mange år siden, da det fungerede som koordinator for en charrette med det formål at identificere de specifikke behov hos soldater, der vender tilbage fra krig.

Anbefalet: