Logo da.designideashome.com

Valbæk Brørup Arkitekter Designer Tøndehvulvede Kabiner I Dansk Skov

Indholdsfortegnelse:

Valbæk Brørup Arkitekter Designer Tøndehvulvede Kabiner I Dansk Skov
Valbæk Brørup Arkitekter Designer Tøndehvulvede Kabiner I Dansk Skov

Video: Valbæk Brørup Arkitekter Designer Tøndehvulvede Kabiner I Dansk Skov

Video: Valbæk Brørup Arkitekter Designer Tøndehvulvede Kabiner I Dansk Skov
Video: Top 7 websites for Architecture ..... أفضل 7 مواقع أجنبية للمعماريين 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Valbæk Brørup Arkitekter designer tøndehvulvede kabiner i dansk skov

Et tøndehvelv toppet med bølgeblik udgør den dramatiske fyrretræ i boligen i denne sommerhytte nær byen Nykøbing Sjælland, Danmark.

Designet af Københavns atelier Valbæk Brørup Arkitekter er kabinen, kaldet Vibo Tværveh og minder om en landbrugsstruktur, 200 meter fra kysten og omgivet af skov.

”Vi ønskede at skabe et hus med en form, der er forbundet med den eksisterende bygningstradition,” fortalte Stefan Valbæk, partner ved Valbæk Brørup Denneen.

"Som en henvisning til de mere industrielle landbrugsbygninger på danske gårde."

Image
Image

Størstedelen af hjemmets enkelt etage er blevet overgivet til denne store, fyrretræede boligareal, spisestue og køkken, som kan spildes ud til et lille terrasseareal via en skydedør.

Bænkelignende siddepladser, en brændeovn og køkkenborde deler dette rum løst, defineret af otte store stålstøtter, der løber langs strukturens længde.

Image
Image

I den sydlige ende af kabinen ser et vindue i fuld højde ud i skoven. Mod nord er tre soveværelser og et badeværelse.

Det store soveværelse ligger i den nordlige ende af huset, der drager fordel af et vindue i fuld højde til ydersiden, et vindue, der ser tilbage på boligarealet og dets eget lille mezzaniniveau.

To soveværelser besætter en trækasse i det centrale rum, der kan klatres op via en stige, der fungerer som et mere afsondret studie- eller legeplads og som et udsigtspunkt for udsigt over opholdsområdet.

"Det store åbne hemsrum broer de to ender af huset, " sagde arkitektstudiet. "Funktioner og dagslys flyder gennem huset, hvilket skaber en ekstraordinær rumlig atmosfære."

Image
Image

Badeværelset, også i den nordlige ende, er et flisebelagt vådrum, der kan åbnes for elementerne ved hjælp af en skydedør, hvor et indhegnet område giver plads til udendørs badning.

Bortset fra det flisebelagte badeværelse og køkkenbordet, er næsten alle de indre overflader blevet færdige i fyrretræ.

"Interiøret er alt sammen lavet af fyrretræ. Lugt, lyd og atmosfære er som at være i en traditionel kabine, " beskrev studiet.

"Vi ville kopiere materialerne, farverne og atmosfæren på stedet", sagde Valbæk, "så vi ville ikke male noget - især ikke hvidt."

Anbefalet: