Logo da.designideashome.com

De Frodige Haver Er Udstyret I Den Mexicanske Mexicanske Skole EBC Aguascalientes

Indholdsfortegnelse:

De Frodige Haver Er Udstyret I Den Mexicanske Mexicanske Skole EBC Aguascalientes
De Frodige Haver Er Udstyret I Den Mexicanske Mexicanske Skole EBC Aguascalientes

Video: De Frodige Haver Er Udstyret I Den Mexicanske Mexicanske Skole EBC Aguascalientes

Video: De Frodige Haver Er Udstyret I Den Mexicanske Mexicanske Skole EBC Aguascalientes
Video: En af Danmarks smukkeste små haver giver Hanne livsmod og begejstring 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Frodige haver og gårdspladser findes i konkret mexicansk handelsskole EBC Aguascalientes

Det mexicanske designstudio Ignacio Urquiza, Bernardo Quinzaños, Centro de Colaboración Arquitectónica har afsluttet denne konkrete handelsskole på et frodig sted i nærheden af den mexicanske by Aguascalientes.

Campus markerer den seneste forpost fra den mexicanske handelsskole Escuela Bancaria y Comercial (EBC). Institutionen, hvis navn oversættes som bank- og handelsskole, blev etableret i Mexico City i 1929 og er siden udvidet over hele landet.

Image
Image

Mexico City-studiet Ignacio Urquiza, Bernardo Quinzaños, Centro de Colaboración Arquitectónica samarbejdede med arkitekterne Rodrigo Valenzuela Jerez og Camilo Moreno for at designe den nye bygning på 4747 kvadratmeter til en grund i udkanten af Aguascalientes.

EBC Aguascalientes-bygningen omfatter en række betonmængder, der er arrangeret omkring en stor beplantet gårdsplads. Holdet valgte dette indadvendte campusarrangement, fordi den fremtidige brug af omgivende partier ikke er ukendt.

Arkitektene har lukket den frodige have med overdækkede områder, der er beregnet til at skabe rum til afslappede møder i stedet for klasselokaler.

"Det centrale koncept understøtter ideen om, at det vigtigste rum på campus er det rum, der er tilvejebragt for sameksistens og naturlig interaktion mellem brugerne, " sagde studiet i en projektbeskrivelse.

Image
Image

"Dette rum er mødelokalet, forstået som det vakuum, der stammer fra den mest logiske, praktiske, funktionelle og fleksible indkvartering af de traditionelle dele, der udgør campus."

EBC Aguascalientes 'betonkonstruktion forbliver et centralt træk på campus med funktioner inklusive det udsatte vaffeltak og høje betonsøjler.

Arkaden flanger det åbne centrale rum og fører ind i klasselokaler, mødelokaler og andre uddannelsesfunktioner i bygningen.

Sektioner af glasblokke punkterer disse vægge, hvilket giver naturligt lys mulighed for at komme ind, samtidig med at de indvendige bevares. Andre detaljer inkluderer rødmalte accenter såsom metalbeskyttelsesræk og -døre og grønne omgivelser, der vokser op på væggene.

Campus hovedområde er en en-etagers bygning kendt som Learning Center, der er flankeret af haver på hver side.

"Læringscenteret er hjertet af campus, og det er placeret mellem den offentlige plads og den indvendige have, hvilket afspejler dens dobbelte tilstand som et mødested for studerende og på samme tid som et sted for arbejde og koncentration, " sagde firmaet.

Mod syd er et plaza dækket med stenbelægninger, der kan bruges til større begivenheder. Fotografier viser dette område fyldt med træplantere på hjul, hvilket ville give dem mulighed for at blive flyttet og konfigureret efter elevernes behov.

På den anden side er en have beregnet til eftertanke eller stille møder.

Image
Image

Læringscenteret har et anlagt tag, der giver studerende mulighed for at skære over gården på øverste niveau. Inde inde indeholder den en blanding af mødelokaler.

Anbefalet: