Logo da.designideashome.com

Foster + Partners Afslører Bådhus I New York Med Zigzag-tag

Indholdsfortegnelse:

Foster + Partners Afslører Bådhus I New York Med Zigzag-tag
Foster + Partners Afslører Bådhus I New York Med Zigzag-tag

Video: Foster + Partners Afslører Bådhus I New York Med Zigzag-tag

Video: Foster + Partners Afslører Bådhus I New York Med Zigzag-tag
Video: A visit to Foster + Partners 2023, September
Anonim
Image
Image

Foster + Partners afslører bådhus i New York med zigzag-tag

Foster + Partners har afsløret planer om at bygge et tømmerbådhus på Manhattan Harlem River til en non-profit, der lærer lokale teenagere at ro.

Det britiske firma designede naustet til Row New York på en grund på bredden af Harlem-floden, beliggende i øverste spids af Manhattan.

"Dette træbådhus vil naturligt passe ind i landskabet ved floden og vil omdanne denne strækning af Harlem-floden til et livligt samlingssted for folk fra alle samfund, " sagde Foster + Partners-grundlægger Norman Foster.

Åbenbaret i går toppes bådhuset af et tagget tag på en række søjler. Denne struktur er dannet af tre gavlformer, der går sammen for at danne en zigzagform, og udkragning i kanterne for at give skygge nedenunder.

Boathouse fortolker historiske flodfrontstrukturer

Billeder viser, at funktions taget vil dække over en to-etagers struktur omfattende en træbase og en glaseret top. Foster + Partners skabte dette enkle design for at trække på stilen med naust, der tidligere befolket Harlem-banken.

”I begyndelsen af det 20. århundrede var floden prydet med mange tømmerbåde langs dens bredder,” sagde firmaet. "Det nye Harlem Boathouse minder om denne tradition med en enkel, retlinet struktur, der er fremstillet helt af træ."

Image
Image

Det øverste niveau af Row New York er designet til at rumme en stor multifunktionshall, omklædningsrum og klasseværelser til et efter-skoleprogram. Det vil også omfatte en terrasse, der kigger mod øst ud mod Harlem-floden for at ramme udsigt over den tidlige morgensolopgang, når roerne begynder deres første sessioner.

Stueetagen bruges til opbevaring af skaller og rækkesæt.

Row New York, der blev grundlagt i 2002, tilbyder roning og akademisk støtte til teenagere med det formål at udvikle tillid og dyrke en stærk arbejdsmoral. Fosters projekt vil erstatte organisationens tidligere Peter Jay Sharp Boathouse ved 3579 Harlem River Drive i Sherman Creek Park.

Den nye bygning er designet til at rumme op til fem gange så mange studerende som den gamle struktur og bringe alle dens aktiviteter under ét tag for første gang.

Projekter er en del af en revitalisering af Harlem Park

Bygningen er beregnet til at være fuldt tilgængelig med en generøs plaza og en rampe, der strækker sig til det øverste og nederste niveau.

”Da jeg forestillede mig et design til et naust, der vil tjene en mangfoldig befolkning og være en ressource for samfundet som helhed, ønskede jeg at skabe en bygning, der var både funktionel og tilgængelig, men også en, der reagerede på Hudson River's lange historie som en travlt transportknudepunkt,”sagde Foster.

Harlem-floden strømmer mellem floderne Hudson og East og er en tidevandsstrøm og adskiller øen Manhattan fra Bronx.

Fosters projekt er en del af en bredere fornyelse af Sherman Creek Park i Manshans nordligste kvarter, Inwood. Tidligere blev parken ulovligt brugt som et dumpingsted, men er blevet tilpasset til et indbydende offentligt rum i de senere år med fem acres (to hektar) grønne haver.

Row New York er et af Foster + Partners mindre projekter. Virksomheden er bedre kendt for store ekspansive bygninger i glas og stål som f.eks. The Tulip, der er beregnet til at være den højeste bygning i London, der engang er afsluttet, en udvikling i Santa Clara og mange Apple-butikker rundt omkring i verden.

Anbefalet: