Logo da.designideashome.com

Studio QI Skærer Indgang Til Zigzagging I Skrå Flisebelagt Tag På Annso Hill Hotel

Indholdsfortegnelse:

Studio QI Skærer Indgang Til Zigzagging I Skrå Flisebelagt Tag På Annso Hill Hotel
Studio QI Skærer Indgang Til Zigzagging I Skrå Flisebelagt Tag På Annso Hill Hotel

Video: Studio QI Skærer Indgang Til Zigzagging I Skrå Flisebelagt Tag På Annso Hill Hotel

Video: Studio QI Skærer Indgang Til Zigzagging I Skrå Flisebelagt Tag På Annso Hill Hotel
Video: PERDIKIA HILL HOTELS & VILLAS 4* Фетхие обзор – ПЕРДИКИА ХИЛЛ ХОТЕЛС ЭНД ВИЛЛАС 4 Фетхие видео обзор 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Studio QI skærer indgang til zigzagging i skrå flisebelagt tag på Annso Hill Hotel

De helt hvide værelser på Annso Hill Hotel i Tengchong City i det vestlige Kina er dækket med et traditionelt flisebelagt tag, der er brudt af en zigzagging indgang.

Studio QI designet hotellet, som ligger på en gade foret med bed and breakfast og små butikker, for at svare på et skrånende sted, der fører op til et dramatisk grønt landskab omgivet af skove. Bygningen følger skråningen og er dækket af en traditionelt flisebelagt tag, der er skåret ind i sin base af en zigzagging indgang.

Image
Image

Tagstenene, der danner fronten af hotellet, trækker 30 meter ned ad bjergsiden for næsten at berøre fortovet foran.

Når de trækker sig opad, bryder disse tagafsnit væk for at afsløre sektioner af hvid væg og ruder sammen med en trappe, der fører direkte op ad bakken.

"Denne geometri tilføjer en ny bane, der er vinkelret på den lineære gade, der forbinder byen både visuelt og rumligt med den 'skjulte' bakke via en række levevilkår, " forklarede arkitektstudiet.

"Det er et spil af tvetydighed mellem tag og vægge, facade og jord, højde og plan; det bliver et design af et 'arkitektonisk felt' snarere end et 'arkitektonisk rum'."

Image
Image

Ud over rum til gæster er hotellet designet til at rumme en række rum, der er åbne for offentligheden, såsom en café, bar, galleri og yoga-område.

"Vores tilgang giver et åbent rum for den offentlige verden, der er ekstremt sjælden i Heshun, da offentligheden drages til alle kreative aktiviteter eller sociale programmer, " sagde arkitektstudiet.

Soveværelserne sidder bag disse offentlige områder øverst på bakken, der er orienteret til hver og en med en uhindret udsigt over det åbne landskab.

Image
Image

Det helt hvide interiør i både fællesrum og soveværelser, ned til detaljer som møbler og strøelse, skaber en stærk kontrast med de brune og grå synlige udenfor.

En høj arkade løber langs soveværelserne, direkte åben udefra og skyggelagt over tagets overhæng og den tilstødende skov.

”Der lægges vægt på afspilninger af lys og skygge gennem manipulering af det geometriske forhold mellem vægge og vinduer,” sagde studiet.

Set fra den anden side kigger hotellet op over byen med en trappet række taglinjer, der minder om de ældre omgivende strukturer, men markeret med deres glas i fuld højde og hvide vægge.

Anbefalet: