Logo da.designideashome.com

Sidewalk Labs Afslører Masterplan For Kvarteret Sidewalk Toronto

Indholdsfortegnelse:

Sidewalk Labs Afslører Masterplan For Kvarteret Sidewalk Toronto
Sidewalk Labs Afslører Masterplan For Kvarteret Sidewalk Toronto

Video: Sidewalk Labs Afslører Masterplan For Kvarteret Sidewalk Toronto

Video: Sidewalk Labs Afslører Masterplan For Kvarteret Sidewalk Toronto
Video: Sidewalk Labs Toronto - A Brief History 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Sidewalk Labs afslører masterplan for kvarteret Sidewalk Toronto

Alfabetets Sidewalk Labs har skitseret sin Toronto Tomorrow-masterplan for at gøre en pakke af byens havnefront til "fremtidens kvarter".

Sidewalk Labs, et datterselskab af Googles moderselskab, afslørede det opdaterede forslag til Sidewalk Toronto i sin Master Innovation & Development Plan (MIDP).

Udgivet 18 måneder efter, at teamet først annoncerede planer om at udvikle en high-tech "fremtidig by" ved Torontos havnefront, konsoliderer forslaget en række af de designdetaljer, som Sidewalk Labs har afsløret i det sidste halvandet år.

Virksomheden har fjernet sin oprindelige ambition om at gennemgå hele den østlige havnefront. I stedet for nu med at fokusere på at skabe to kvarterer i byen - Quayside og den vestlige del af Villiers Island, der kun udgør syv procent af den større søside.

Image
Image

Toronto Tomorrow-planen fra Sidewalk Labs sigter mod at tilskynde til brug af uderum, herunder Keating Channel

De to steder vil blive brugt til at pilotere en række ideer, som teamet har afsløret til projektet. Hensigten er at skalere disse på tværs af et bredere område kendt som IDEA-distriktet (Innovative Development and Economic Acceleration), som dækker en tredjedel af den østlige havnefront.

”Dette forslag sigter mod at gøre noget ekstraordinært ved Torontos østlige havnefront: skabe fremtidens kvarter på den rigtige måde, med mennesker i centrum, og med banebrydende teknologi og fremadstormende bydesign, der kombinerer for at opnå ambitiøse forbedringer i bymiljøet og på den måde, vi alle lever på,”sagde CEO for Sidewalk Labs, Dan Doctoroff.

Image
Image

Kvartererne, inklusive Quayside, vil blive konstrueret af massivt træ

Toronto Tomorrow-forslaget indeholder planer om at give et eksempel på et overkommeligt og bæredygtigt bygget miljø med "det første kvarter bygget helt af træ". Udviklingen af massetræ konstrueres ved hjælp af en ny tømmerfabrik på $ 80 millioner (£ 63.016.800) i Ontario.

Thomas Heatherwicks britiske designstudie, der blev tappet til projektet tidligere i år, har designet en gruppe træstrukturer til kvartererne.

Snøhetta har også tidligere designet forslag til udviklingen. Dezeen kontaktede Sidewalk Labs for at se, om arkitektfirmaet stadig er involveret i projektet, men endnu ikke modtager et svar.

Image
Image

Andre funktioner, der er beregnet til at forbedre det offentlige rum, inkluderer curbless street design, bredere fortove, vejfindende beacons og opvarmede fortove

Bygninger vil blive designet til at tilpasse sig en række forskellige vejrforhold som en del af en bredere strategi for at tilskynde til brug af offentlige, udendørs rum. Disse inkluderer bygningens regnfrakker, der tilbyder beskyttelse til fortove i hårdt vejr, og Fanshells, der er foldede glasdøre, der løfter op for at åbne interiøret udefra.

Billeder viser også tre primære udendørs rum - Parlamentet Plaza, Parlamentsglid, Silo Park - og en række funktioner til forbedring af det offentlige rum, såsom curbless street design, bredere fortove, vejfindende beacons, opvarmede fortove og tilgængelige ride-hagl køretøjer. Alle bygninger kan også nås på cykel.

Kajen, der faktureres som en ny type "live-work community", vil omfatte flere boliger end kommercielle rum. Villers West vil i mellemtiden besætte en mindre pakke, der strækker sig til den østlige havnefront, og som udgør et højere forhold mellem kommercielt og arbejdsområde.

Et nøgleelement på dette websted en 139.354 kvadratmeter stor urban innovationscampus, der er indstillet til at omfatte Googles canadiske hovedkvarter, et forskningsinstitut for byinnovation og en inkubator til canadiske startups.

Image
Image

Parlamentet Plaza er et af tre vigtigste offentlige områder, skitseret i planen

I alt estimeres udviklingen på 1, 3 milliarder dollars til at styrke den lokale økonomi ved at skaffe og anslå 44.000 arbejdspladser og 4, 3 milliarder dollars i årlige skatteindtægter.

Sidewalk Labs-udviklingen er beregnet til at give tusinder af nye boliger til overkommelige priser, med 40 pct. Tilbudt til lavere markedspriser og 20 pct. Opfylder traditionelle definitioner af overkommelige boliger.

Sidewalk Labs har også forfinet sit kontroversielle forslag om at indsamle data i byen med "den stærkeste styreordning for bydata overalt i verden".

Målet er at skabe en uafhængig, regeringssanificeret Urban Data Trust, der skal føre tilsyn med indsamlingen af information, der skal bruges til nabolandets design. Data identificeres og overholdes fortrolighed ved hjælp af designprincipper, så de ikke bliver brugt til reklame eller deles med alfabetets virksomheder.

Image
Image

Villers West kvarteret besætter en mindre pakke, der strækker sig til den østlige havnefront

Toronto i morgen: En ny tilgang til inklusiv vækst skitserer også en måde for kvarteret at generere 89 procent færre drivhusgasudledninger pr. Indbygger end centrum af Toronto i fuld skala. Foruden anvendelse af bæredygtige materialer inkluderer planen et forslag til en smart bortskaffelseskæde til genanvendelse, styring af stormvand og et "rent" termisk net til opvarmning og afkøling.

Sidewalk Labs blev tildelt udviklingsprojektet i 2017, efter at have svaret på et åbent opkald fra Waterfront Toronto, der søgte en partner til at bidrage til genoplivning af et 800 hektar stort område (324 hektar) øst for byens centrum, på kanten af Ontario-søen.

Anbefalet: