Logo da.designideashome.com

Ignacio Correa Indpakker Knækket Chilenske Hus I Glas Og Metal

Indholdsfortegnelse:

Ignacio Correa Indpakker Knækket Chilenske Hus I Glas Og Metal
Ignacio Correa Indpakker Knækket Chilenske Hus I Glas Og Metal

Video: Ignacio Correa Indpakker Knækket Chilenske Hus I Glas Og Metal

Video: Ignacio Correa Indpakker Knækket Chilenske Hus I Glas Og Metal
Video: MARVEL CONTEST OF CHAMPIONS NO TIME FOR LOSERS 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Ignacio Correa indpakker knækket chilenske hus i glas og metal

Patagonias rullende topografi og udfordrende vejr informerede designet om denne let bøjede landlige bolig designet af den chilenske arkitekt Ignacio Correa.

Image
Image

Maitenes House ligger i det centrale Chilis Llanquihue-provinsen nær kystbyen Puerto Montt. Beliggende i den nordlige kant af Patagonia er området kendt for sin store sø og fire vulkaner sammen med sin stærke vind og lange regntid.

Det vanskelige klima inspirerer "en måde at opbygge og beboer bundet til ideen om husly og beskyttelse", sagde Ignacio Correa, der driver et ensartet studie i Santiago.

Image
Image

Placeringen og orienteringen af det to-etagers hjem var baseret på solens topografi og sti sammen med et ønske om at give vidunderlige udsigter.

Image
Image

"Sådan besluttede vi orientering og placering for projektet, der starter med at tage højden fra en bakke af Maitenes mod øst - mod en udsigt over søen Llanquihue og vulkanen Calbuco, " sagde teamet.

Hjemmet består af et langt volumen, der er let bøjet. Vinklen på volumen hjælper med at blokere vinterregn og samtidig lette krydsventilation i varmere måneder. Kink hjælper også med at optimere, hvordan sollys interagerer med hjemmet.

Image
Image

Hjemmet har to forskellige typer facadebehandlinger. Det nederste niveau er indpakket i glas med fyrretræ og cypress strukturelle elementer synlige. Højtydende ruder blev brugt til at hjælpe med energieffektivitet.

Image
Image

I modsætning til det gennemsigtige lavere niveau er den øverste del indpakket i mørkt bølgepap metal - et materiale, der kan modstå stor eksponering for vind og regn. Vinduer med forskellige størrelser bringer lys og frisk luft ind.

Hjemmet omfatter 300 kvadratmeter med en klar opdeling mellem offentlige og private områder. Fælles- og serviceområder blev placeret på jordoverfladen. Mod vest åbner det indre rum en gårdhave afskærmet af en lille hældning og eksisterende træer. Den østlige del giver en vidunderlig udsigt over den bølgende dal og fjerne bjerge.

Image
Image

En trætrappe fører til det øverste niveau, hvor teamet placerede en master suite og to soveværelser. I den ene ende tilføjer en stor udskæring i facaden visuel interesse, mens den giver ubesiddet udsigt over terrænet.

Anbefalet: