Logo da.designideashome.com

Polycarbonatmængder Danner Barkow Leibingers Harvard University ArtLab

Indholdsfortegnelse:

Polycarbonatmængder Danner Barkow Leibingers Harvard University ArtLab
Polycarbonatmængder Danner Barkow Leibingers Harvard University ArtLab

Video: Polycarbonatmængder Danner Barkow Leibingers Harvard University ArtLab

Video: Polycarbonatmængder Danner Barkow Leibingers Harvard University ArtLab
Video: test-1-tyc-875 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

Fem polycarbonatmængder danner Harvard University's ArtLab af Barkow Leibinger

Arkitektfirmaet Barkow Leibinger har dækket dette eksperimentelle kunstnav ved Harvard University i polycarbonatpaneler for at få det til at lyse op som en "lysboks om natten".

Harvard University tjente Barkow Leibinger til at designe ArtLab som en del af det nye voksende campus i Allston, Massachusetts - et Boston-kvarter beliggende på tværs af Charles-floden fra det største Cambridge-sted. Designfirmaet Sasaki fungerede som arkitekten for pladen.

Image
Image

Laboratoriet er et midlertidigt, eksperimentelt kunstnav, der kan bruges af universitetsstuderende og lærere, samt besøgende kunstnere og det bredere samfund.

På grund af projektets flydende karakter designet Barkow Leibinger bygningen til let at blive adskilt. Det omfatter fem volumener konstrueret af lette stålsøjler og åbne stålstålstænger, som er fastgjort mekanisk, så de let kan tages med.

Image
Image

En blanding af glas og hvide polycarbonatpaneler - hvoraf nogle er gennemsigtige for at skabe den glødende virkning - klemmer hele strukturen for at give et homogent udseende.

Image
Image

"Disse paneler spænder fra gennemsigtig til gennemskinnelig til uigennemsigtig, og udnytter diffust naturligt lys og en udsigt over gadeniveau om dagen og fremstår som en glødende 'lysboks' om natten, " sagde Barkow Leibinger i en projektudtalelse.

"Disse materialer lægger vægt på bygningens efemitet, samtidig med at de giver et robust og tilpasningsdygtigt rum til kunsten."

Image
Image

Fire af blokke huser studios, værksteder og medierum, og er arrangeret et større volumen besat af det vigtigste fælles område kaldet huben.

Inde inde åbner store glidende skillevægge, der indpakker huben, de tilstødende områder for at skabe større rum til forestillinger og udstillinger. Hjælpepladser inkluderer optagestudier, lydredigeringsstationer og lokaler til generalprøve, improvisation til støtte for disse aktiviteter.

Image
Image

Barkow Leibinger valgte en simpel æstetik til det indre af den 8.000 kvadratmeter store bygning for at skabe et baggrund, der er egnet til en række aktiviteter. Den udsatte loftsstruktur er hvidmalet, så den passer til polycarbonatvæggene, mens gulvene er poleret beton.

De gennemsigtige paneler løber langs toppen af nogle af studionerne for at danne præstervinduer, der forsigtigt filtreres i naturligt lys. Store glasvinduer punkterer væggene i rum som mødelokaler og kontorer for at give udsigt udenfor.

Image
Image

Barkow Leibinger blev grundlagt i 1993 af Frank Barkow og Regine Leibinger og har praksis i både New York, USA og Berlin, Tyskland. Arkitektostudioets tidligere værker inkluderer den kantede Rust Belt-fabrik i udkanten af Chicago og naturskønne studierum for beboere til det amerikanske akademi i den tyske hovedstad.

Det slutter sig til en række virksomheder, der har samarbejdet med Harvard University, der betragtes som en af verdens mest prestigefyldte kandidatskoler. Arkitektfirmaer Herzog & de Meuron og Beyer Blinder Belle har for eksempel for nylig afsløret planer om at gennemgå hovedbygningen på sin arkitekturuddannelsesskole for at støtte "banebrydende samarbejde" mellem dets programmer.

Anbefalet: