Logo da.designideashome.com

SPF Arkitekt Skaber Line Lofts For At Forbedre Lejligheden

Indholdsfortegnelse:

SPF Arkitekt Skaber Line Lofts For At Forbedre Lejligheden
SPF Arkitekt Skaber Line Lofts For At Forbedre Lejligheden

Video: SPF Arkitekt Skaber Line Lofts For At Forbedre Lejligheden

Video: SPF Arkitekt Skaber Line Lofts For At Forbedre Lejligheden
Video: The Line Lofts 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

SPF Arkitekter designet The Line Lofts i Hollywood for at forbedre lejligheden

Denne urbane boligbygning fra det californiske firma SPF Architects har designstrategier for at eliminere en følelse af gentagelse eller homogenitet - kvaliteter, der kan gøre lejligheden til en lejlighed "relativt ubehagelig".

Line Lofts er beliggende langs Las Palmas Avenue, kun en blok fra den berømte Hollywood Boulevard.

Omfatter 68.000 kvadratmeter (6.317 kvadratmeter), er den 6-etagers infillbygning den højeste nye struktur i nabolaget, ifølge det lokale firma SPF Architects, der også er kendt som SPF: a.

Bygningen blev opført på en relativt smal ejendom på 55 x 39 meter, der på tre sider er flankeret af eksisterende bygninger. I betragtning af disse begrænsninger på stedet, var arkitekterne nødt til at "revurdere den traditionelle plantegning."

Som svar oprettede de liggende linjer, der var arrangeret i en kurve omkring en udendørs gårdsplads på ejendommens sydside. I stedet for at indarbejde et trappeopgang, der forbinder alle niveauer, sammenspændte holdet trapper i hele planen.

"Bygningen opgiver det almindelige arkiveringslayout, tager en C-formation og spreder dets cirkulationsplads på en ukonventionel, men langt mere flydende måde, " siger teamet.

Image
Image

"Denne kommunikation på flere niveauer giver en visuel variation mellem gulve og fjerner enhver følelse af ensartethed eller gentagelse, der kan være relativt ubehagelig for dem, der bor i boligblokke, " tilføjede den.

Bygningen indeholder studio-, et- og to-værelseslejligheder, der spænder fra 480 til 1.265 kvadratmeter (45 til 118 kvadratmeter). Enheder har enten et eller to niveauer.

Stueetagen huser 102 kvadratmeter (detailhandel).

Image
Image

Bygningens 82 lejligheder er indrettet på en måde, der optimerer udsigten og naturlig belysning. Overdimensionerede vinduer, glideskydere og en forsænket balkonfigur i hver enhed. For at øge privatlivets fred blev perforerede skærmbilleder tilføjet enheder, der vender mod gården og gaden.

"Detaljer, som vi normalt ville implementere i et brugerdefineret hjem, vi forsøgte at opnå i disse lejligheder, " sagde Zoltan E Pali, grundlægger og designchef hos SPF Architects.

"Vi ønskede at forbedre det stive livsmiljø, der typisk er forbundet med flerfamilieboliger."

En bemærkelsesværdig funktion i bygningen er inkluderingen af to-etagers lejligheder i stueplan, hvor enheder traditionelt er mørkere og mindre ønskelige. De "loftede lejligheder" er meget lysere og luftigere, hvilket øger deres appel.

En række faciliteter er beregnet til at udvide lejernes bolig og skabe samfund, såsom et arbejdsområde med kunsthåndværdig kaffe, en våd bar i lobbyen, et rekreationsrum og en opvarmet swimmingpool. Bygningen er toppet med en himmel lounge, der tilbyder udsigter over Hollywood Hills og Los Angeles skyline.

Mens Line Lofts faktureres som en luksuslejlighedsbygning, havde projektet omkostningsbegrænsninger.

"Budgetmæssige begrænsninger spillede en rolle i væsentlighed, idet de pressede arkitekterne til at tænke kreativt over, hvordan off-shelf produkter kunne nedbringe omkostningerne ved konstruktion og afspejle et tilpasset look, " sagde teamet.

Image
Image

Med hensyn til struktur blev beton brugt til jordoverfladen, mens præfabrikeret træramme blev brugt til de øverste etager. Hovedfasaden er indpakket i bølgeformet metal og gråtonet gips, der skiftes for at forbedre bygningens udseende.

Finishen på det teksturerede metal "afspejler himmelens skiftende nuancer hele dagen, hvilket giver en fornemmelse af en bygning altid i flux."

Anbefalet: